האם זוהי דיאטה נכונה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זוהי דיאטה נכונה ?
    יוסי
    17/04/2009

שלום אני בן 17 ועד לפני כמעט שנה משקלי היה 74 75 לפני כמשהו כמו 6 חודשים התחלתי ללכת למכון כושר ומאז אני שומר לפני כן הורדתי ל 70 קילו פלוס מינוס קצת ועכשיו אני ככה 68
    ובעצם אני אוכל שני סנוויצ'ים ביום בלי שטויות רבים כמו עוגיות ומתתקים שונים רק שני סנוו'צים ביום לפעמים יותר שזה אולי פעמיים בשבוע וביתר היום אני אוכל רגיל ארוחת מלאות צלחת אחת בארוחה וככה אני שומר ואני הולך 3 פעמים בשבוע למכון כושר ריצה כ 10 דקות והליכה כ 20 דקות לא במכה אחת ובנוסף לכך אני גם עושה אימוני משקולות לחיטוב בגוף

אז האם זוהי תזונה נכונה ?

מחכה לתושבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זוהי דיאטה נכונה ?

הוספת תגובה

• את הדבר הכי חשוב שכחתי שגובהי הוא 1

יוסי
    20/04/2009

את הדבר הכי חשוב שכחתי שגובהי הוא 1.70

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני סנוויצים ליום זה תזונה גרועה

ד''ר רוני חרמון
    22/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר קצת פירוט יותר הסבר איך כן לעש

יוסי
    24/04/2009

אפשר קצת פירוט יותר הסבר איך כן לעשות שאני יוכל יותר בריא ולא ישמין ויאבד שוב את מה שהורדתי אני שוקל 68 ומטר 1.70

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו