לא יורדת במשקל,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יורדת במשקל,
    חלי
    18/04/2009

שלום רב,
    אני בת 54 לפני כשנה ו - משקלי היה סביב 52 ק"ג בשנה האחרנה עליתי והגעתי 60.5 ק"ג
    ומאז אני לא מצליחה לחזור למשקל שציינתי גובהי 1.54
    אני עושה הליכה 2-3 בשבוע 45 דקות, אני עובדת עד 17.00 העבודה הינה בישיבה כל היום בצהריים אני כל יום אוכלת סלט בצירוף טונה , פסטרמה לחם קל או פתית שתיה עם סוכרזית פרי, פשוט אני ממש משתדלת
    ואני רואה ששום דבר לא קורה,
    אציין שביקרתי אצל רופא דייטן - ונצמדתי לתפריט שקיבלתי - אבל שוב הכל סביב 1 -1.5
    ק"ג משחק יורדת ועולה
    אודה לכל דרך שתוכל לעזור איפה הטעות שלי פה ?
    אשמח לכל עזרה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יורדת במשקל,

הוספת תגובה

• דיאטן אינו קוסם

אהרון
    18/04/2009

1. בכל מקצוע, אפילו הטובים ביותר מפשלים לפעמים. אולי הוא נכשל בהתאמת הדיאטה לנתונים והצרכים שלך. אפשר להחליף את דיאטה או את הדיאטן.
    2. פעמיים בשבוע הליכה אינה מספיקה. לפי מה שתארת, את צריכה פעילות אירובית אפקטיוות לפחות שעה כל יום ואם לא תקזזי באוכל, בטח תעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי חלי

ד''ר רוני חרמון
    20/04/2009

לרדת במשקל צריך לדעת לעשות באופן מקצועי ממליץ לך לפנות למרפאה שלי. בכול מקרה לבד יהיה קשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו