מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהרון היירותם26/04/2009
אני מקשרת אותך לדיון שלי עם ענת המדהימה בפורום כושר גופני
אוקי. אני לא מצליחה,זה רושם"ארעה שגיאה" יכול להיות שאתה יכול לרשום את המספר של ההודעה?בשורה של הכתובת למעלה 310060
יש שם את הנתונים שלי.רציתי לבקש את התייחסותך להודעה האחרונה שלי {"היי זאת שוב אני" ו "[..." }בקשר לתפריט. אני הרבה זמן תקועה במשקל 50.5-51 אולי זה קשור בתזונה/בתפריט שלי?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רותם
אהרון26/04/2009אני לא מוצא את הדיון, לכן אבקש לתאר כאן את המצב ואשתדל לענות על שאלותיך. לרוב הגישה של
ענת תואמת את שלי, אבל מועיל יותר לשמוע בנפרד את דעותינו לפתרון הבעיה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי :
רותם26/04/2009אני בת 15 גובה 162 שוקלת 51
ספורט 5 פעמים בשבוע הליכה/סטפר 40-60 דק'
אני מעתיקה לך לכאן מקווה שזה בסדר:
הפעם עם חדשות טובות,המחזור חזר[ב1.4 כןכן חח] אז תודה רבה על העזרה (:
אני שוקלת 51 ,רציתי רק לשאול מספר שאלות קטנות בקשר לתפריט שלי כי הוא טיפה השתנה..
ארוחת בוקר בבית הספר :2 פרוסות לחם קל[33 קל' לפרוסה] כף גבינה לבנה3% גמבה מלפפון
יש לנו בחטיבה מכונה של קפה,רציתי לשאול אם ידוע לך כמה יש בכוס רגילה של מוקצ'ינו ,משום שאני נורא אוהבת אבל אני לא בטוחה אם זה שווה את זה. אם אני לא טעה יש אפשרות לבחור בללא סוכר,ואז אני יכולה להוסיף סוכרזית אבל נראה לי שמה שתורם בעיקר לקלוריות זה הקקאו .?
בצהרים [סביבות 3-4] 5 כפות אורז מלא[כמה קלוריות זה יוצא דרך אגב?]100 גרם חזה עוף[נראה לי שזה 100 גרם,גודל כף היד כן?איך בודקים?]. סביבות 6,5 שעה הליכה ולאחריה 2 פרוסות לחם קל עם גבינה כמו בבוקר,וכף טונה בשמן..
בסביבות 11 אני נהיית טיפה רעבה, אז בד"כ זה יוגורט 0% וחופן צימוקים..
מה את אומרת? אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים כי בכ"ז כושר גופני והשאלות פה הן בעיקר על קלוריות ותפריט,אבל יותר נוח לי לרשום כאן מכיוון שכבר יש את כל הנתונים והפרטים ובואי נגיד ככה לא הייתי מגיעה לאיפה שהייתי בלעדי העזרה שלך..
תודה רבבה
ההודעה השניה:
העניין הוא שזה מכונה הלוואי ויכולתי לבחור בחלב 1 %, ובקשר לסוכר פשוט אני זוכרת שיש כפתור של "ללא סוכר".בכל אופן נראלי שאני אוותר על העניין.. אולי פשוט אני אבחר בקפוצ'ינו,אני מניחה שזה שונה בערך הקלורי מהמוקצינו ..אבל הממ מה אני יכולה להוסיף לבית ספר[במקום המוקוצינו,לא כולל]?כי 2 פרוסות לחם קל גמבה ומלפפון לא כ"כ מספק ... =\ ופרי אני לא כ"כ חובבנית פירות אז חבל..אפילו שבריא..אבל פעם ב ברור, פשוט לא כל יום
ובלי קשר,התפריט הוא בסדר לדעתך?חסר משו?זה לא יוצא יותר מ1200 קל' נכון?.וגם לא פחות מ1000 אני מקווה .. זה מחרפן לספור,אז אני תמיד משערת בערך,אבל אולי זה טעות? אי אפשר לדעת כמה קלוריות במדוייק אכלתי,זה מה שהכי מעיק.. ושכחתי לציין שאני כבר הרבה זמן שוקלת 51[בלי טענות !!:) ] ויש לי תחושה שאני כבר לא במגמת ירידה,אז שוב,אולי התפריט לא בסדר..
שוב תודה רבה רבה רבה ותהני בלונדון בסיקורר בהצלחה!!!
מניחה שזה כבר לא משנה,אבל האשכול בעמוד השני תחת הקטגוריה "מיני סטפר "
שוב תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרזית בקצב הנכון ובדרך הבריאה
אהרון27/04/20094 ק"ג בשלושה חודשים, יותר מדוייק מ- 01-23 מוכיח שהתפריט והפעילות הגופנית נכונים.
אני לא ממליץ לך להמשיך לרזות, אלא להתרכז בשמירה וחיטוב. ההמלצות שלי בהתכתבות שלנו מלפני 3 חודשים, תקפות.
לגבי מכונת הקפה, הגעת לאדם הלא נכון. אני לא מעודד שימוש בכל סוג של משקאות ממכונות.
המוצרים מתועשים וגם מכילים יותר קלוריות ממה שרשום (אם בכלל). מנהג טוב הוא להסתפק במיים ולכל היותר משקאות טבעים, תוך שימת לב לקלוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי,אז..
רותם27/04/2009מה בעצם הכוונה חיטוב?ללהמשיך עם הספורט להוסיף או לשנות אותו?..
אתה בטוח שאני לא צריכה עוד להרזות?המבנה גוף שלי לא דק/רזה.. ועדיין רואים שומנים,בעיקר בידיים ובמותניים.
המון המון תודה(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא צריכה לרזות
אהרון27/04/2009ייתכן שתקופת הגדילה טרם הסתיימה. הגוף שלך זקוק למספיק אנרגיה ולכל המרכיבים הדרושים
להמשך ההתפתחות. המשך ההרזיה עלול להפסיק שוב את המחזור וגם להחליש את השרירים דבר שיוביל להשמנה עתידית.
בנוסף לפעילות אירובית את צריכה פעילות בונה שריר ולזה התכוונתי בחיטוב\עיצוב. גוף רזה (לא יותר מדי) אבל שרירי הוא יותר יפה ובעיקר יותר בריא מגוף רזה ורפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)