שאלה שאלתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שאלתית
    בת
    27/04/2009

היי
    נדמה ששאלתי קודם ולא קיבלתי תשובה.
    אם אני בגובה 156 משקל 78- ואני אמורה לפי הנוסחא שפורסמה פה לאכול מעט פחות מ1600 ק"ק על מנת לרזות אז מה קורה במקרים הבאים:
    א. אני אוכלת 1000 קלוריות? זה נחשב הרזייה קיצונית מדי?
    ב. מקרה אחר ונפרד- אם אני אוכלת רק 500 קלוריות ביום למשך יומיים בשבוע במקום 1500שכולן שומן (למשל שוקולד או בורגר, או עוגת שמנת)?
    2. אם אני אוכלת 1000 קלוריות שרובן שומן לאורך חצי מהשבוע?3. אם במשך כמה ימים (נאמר 4) למשל במחזור שלא בא לי לאכול דבר אני בקושי מגיעה ל500 קלוריות אבל בהמשך הדיאטה אני אוכלת 1000 ויותר? הגוף משחק ביויו או שכמה ימים בחודש זה לא נורא (לא מסוגלת כמעט לאכול במחזור).

השאלות נולדו מכך שהחשקים שלי מאוד בתנודות וחשוב לי לדעת שיש אפשרות לשחק בדיאטה לאורך זמן, למשל לאכול ארוחת שחיתות מלאה בשומן בימים מסוימים ובאחרים - הרבה פחות וכו'.
    תודה על מענה ספציפי לכל שאלה.
    דניאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שאלתית

הוספת תגובה

• אני אשמח אם יענו?

בת
    28/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דניאלה

ד''ר רוני חרמון
    28/04/2009

באופן תאורטי מאזן האנרגיה צריך להשמר כך שאם את אוכלת יותר היום ופחות מחר זה מתאזן אבל הגוף שלנו הרבה יותר מורכב ומעברים קיצוניים של הפחתה והגדלה של כמות הקלוריות לא מטיבה איתו. כמו כן יש הבדל בין קלוריה שמקורה בפחמימה רוויה או בפחמימה פשוטה . הכל תלוי כמה הגוף צריך לצרוך אנרגיה בכדי לקבל את אבות המזון בסופו של תהליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו