טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי נדמה ששאלתי קודם ולא קיבלתי תשובה. אם אני בגובה 156 משקל 78- ואני אמורה לפי הנוסחא שפורסמה פה לאכול מעט פחות מ1600 ק"ק על מנת לרזות אז מה קורה במקרים הבאים: א. אני אוכלת 1000 קלוריות? זה נחשב הרזייה קיצונית מדי? ב. מקרה אחר ונפרד- אם אני אוכלת רק 500 קלוריות ביום למשך יומיים בשבוע במקום 1500שכולן שומן (למשל שוקולד או בורגר, או עוגת שמנת)? 2. אם אני אוכלת 1000 קלוריות שרובן שומן לאורך חצי מהשבוע?3. אם במשך כמה ימים (נאמר 4) למשל במחזור שלא בא לי לאכול דבר אני בקושי מגיעה ל500 קלוריות אבל בהמשך הדיאטה אני אוכלת 1000 ויותר? הגוף משחק ביויו או שכמה ימים בחודש זה לא נורא (לא מסוגלת כמעט לאכול במחזור).
השאלות נולדו מכך שהחשקים שלי מאוד בתנודות וחשוב לי לדעת שיש אפשרות לשחק בדיאטה לאורך זמן, למשל לאכול ארוחת שחיתות מלאה בשומן בימים מסוימים ובאחרים - הרבה פחות וכו'. תודה על מענה ספציפי לכל שאלה. דניאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
באופן תאורטי מאזן האנרגיה צריך להשמר כך שאם את אוכלת יותר היום ופחות מחר זה מתאזן אבל הגוף שלנו הרבה יותר מורכב ומעברים קיצוניים של הפחתה והגדלה של כמות הקלוריות לא מטיבה איתו. כמו כן יש הבדל בין קלוריה שמקורה בפחמימה רוויה או בפחמימה פשוטה . הכל תלוי כמה הגוף צריך לצרוך אנרגיה בכדי לקבל את אבות המזון בסופו של תהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד