טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 24, במבנה גוף עגלגל ואוהבת את זה, ולמרות זאת, אני נלחמת תמיד ב 5-6 ק"ג עודפים. (כרגע שוקלת 73 בגובה 1.60) מרוב דיאטות אני כבר ממש מומחית לתזונה נבונה, ובניית תפריטים, אבל איך שהו אף פעם לא מצליחה להתמיד לאורך זמן.
בסבב הנוכחי, אני מנסה להוריד את ה-5 המיותרים של החורף באמצעות תפריט של 1200 קלוריות מאוזנותשמחולקות ל-3 ארוחות של 300 קלוריות ועוד פעמיים אורחות חטיף של 100 קלוריות, וכן פעילות גופנית פעמיים בשבוע. אבל זה עדיין מאוד קשה, כי זה דורש ריכוז ומשמעת, ולפעמים כל כך בא לי להישבר ולאכול את העוגיות או המאפים שאני כל כך מכורה בהם, ופשוט נלחמת בהם כרגע.
האם יש עצה טובה, איך להתגבר על ההתמכרויות האלה?
האם מישהי תרצה להצטרף אליי, שננסה לעשות את התכנית הזו ביחד, בקבוצה, תוך עזרה הדדית?
ירושלמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זו בהחלט בעיה שהרבה סובלים ממנה. קשורה בחלקה לחשיפה המופרזת הקיימת בחיי היום יום לג'נק פוד. את יכולה להעזר במוצרי דלי קלוריות, ובדרך כלל תזונה עשירה בפחמימות לתקופה מסויימת עוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים