השמנה........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה........
    אתי
    30/04/2009

שלום רב,

אני בת 37 לאחר 2 לידות משקלי כרגע 58 ק"ג עליה של כ-5 ק"ג שזה ממש מעצבן מרגישה כבדה
    הבגדים לוחצים פשוט דיכאון.

נרשמתי לסטודיו C אבל את הפה פחות מצליחה לסגור...

גובהי 1.68 רוצה לחזור למשקלי הנורמלי 52 איך עושים זאת? תודה על כל מענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה........

הוספת תגובה

• הלוואי על כל עם ישראל!

אהרון
    01/05/2009

אבל למרות המשקל האידאלי, מדאיגה אותך המגמה ואת צודקת. יודעים איפה מתחיל אבל לא מתי ובכמה נגמר.(השמיים הם הגבול). עם המודעות שלך, לא נראה לי שתהיה לך בעיה,אם לא לחזור לנקודת ההתחלה, לפחות להתקרב אליה. אל תצפי שזה ילך מהר היות שאין לך עודף וגם המסה הכוללת לא גדולה.
    סטודיו C תתרום בעיקר לעיצוב אבל להרזיה את צריכה פעילות אירובית רצופה בעצימות בינונית ככל שאת יכולה להרשות לעצמך ובהתאם לכושר שיילך וישתפר עם התרגול.
    אם את מעוניינת, הציגי את התפריט היומי שלך, ותקבלי הצעות שיפור בהתאם לנתונים ומטרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצוב ודינאמי

דיינה
    03/05/2009

אני גם מתעמלת בסטודיו C ויש שיעורי דינאמי שעזרו לי מאוד . בעקבות השילוב של עיצוב ודינאמי רזיתי 8 קילו וצמצמתי בהיקפים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אתי

ד''ר רוני חרמון
    03/05/2009

אין פיתרון לרדת במשקל ובמיוחד לשמור על המשקל אחרי כן ללא תוכנית דיאטה המתאימה לך או כמו שאת אומרת לסתום את הפה. תפני ליעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את בטוחה שסופרת נכון?

אהרון
    03/05/2009

אם כמות הפ"ג שלך לא צריך לקרות. אני מציע איבחון BMR (הוצאת אנרגיה בסיסית). אם תקבלי תוצאה באופן משמעותי מתחת לממוצע עבור הנתונים שלך מומלץ איבחון פעילות בלוטת התריס.
    (אפשר למעשה לבצע קודם, זאת בדיקה פשוטה).
    ללא קשר, אני ממליץ להגדיל את מספר הארוחות עבור אותו ערך קלורי יומי, ייתכן שיפור מסויים.
    אני מניח שהגוף שלך לא אוהב לשקול רק 53 ק"ג והיה רוצה עוד 2-3, לכן מפעיל תוכנית חיסכון באנרגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיועדת ל "שאלה והתיעצות"

אהרון
    03/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו