טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 30. שוקלת: 63, גובה: 1.62. אני רוצה להוריד 10 ק"ג ורציתי לשאול אם אני בדרך הנכונה עם התפריט הבא והספורט שאני עושה: 6:00 - כוס נס קפה עם כפית וחצי סוכר ומעט חלב + פרוסת לחם מלא וקל עם מעט גבינה 8:00 - כוס נס קפה עם כפית וחצי סוכר 9:30 - סנדויץ מלחם קל עם מעט גבינה 13:00 - סלט גדול שמורכב מטונה, ביצה קשה, עגבניות שרי,מלפפונים, חסה, עלי בייבי, תירס, זיתים שחורים, גזר (הסלט לא מתובל) + מיני לחמניה מקמח שיפון מלא + גבינה עם זיתים של 100 גרם. 17:30 - תפוח עץ + בננה 19:00 - שניצל עוף לייט עם תירס + אטריות עם רסק עגבניות יותר מאוחר בערב לאחר פעילות גופנית אני אוכלת פרי + יוגורט 1.5% שומן אני שותה כל היום מים וכוס אחת מיץ תפוזים. אני הולכת פעם אחת בשבוע לפילאטיס ופעם אחת לארובי עם עיצוב וחיטוב. בנוסף, אני עושה פעמיים בשבוע הליכה נמרצת של 45 דקות. האם אני יכולה להוריד בדרך זו 10 ק"ג? בתודה מראש, טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
וותרי על הסוכר בקפה, על השניצל לטובת חזה עוף לא מטוגן, על האיטריות לטובת ירק מבושל, בלי מיץ תפוזים, בארוחת הביניים רק פרי אחד, אין צורך בזיתים בסלט. וותרי על העוגה בשישבת. יש לבצע פעילות גופנית כל יום לפחות שעה בעצימות בינוונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד