הכל או כלום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכל או כלום.
    ליאן
    20/08/2007

אני נערה בת 15 גובהי 1.56 המשקל שלי הוא 58.6
    אני לא אוכלת הרבה ואני גם לא מסוגלת לאכול הרבה בבת אחת, אך מצד שני אני כל היום מנשנשת ואם אני מתחילה לנשנש אני לא מפסיקה, ניסיתי לרסן את עצמי בקטע של נישנושים ניסיתי לאכול מסודר להפסיק לאכול דברים קטנים.
    אבל אני לא מצליחה בכלל לעשות דיאטה אפילו לא להפחית קצת.
    אבל מה שמוזר לצום זה מאוד קל ממשש, זה הרבה יותר קל לי מאשר לאכול אני מרגישה קלילה ולא רעבה ב-כ-ל-ל. ואני מעדיפה לצום כמה ימים מאשר לעבור את העיינוי של הדיאטה הארוכה והפיתויים של לפתוח את המקרר. בצום לא מתקרבים למטבח ואני בטוחה שאני לא אצליח לעבור דיאטה.
    אני אהיה מרוצה במשקל 49-48. אני רוצה לדעת כמה קילוגרמים אני יכולה להפחית בשבוע צום, ובשבוע שאחרי אני לאט לאט יעלה את כמות המזון כמו שאני עושה ביום כיפור 9 באב וכו'.
    אני יודעת שזה מזיק לכן אני רוצה רק לשבוע ולא אכפת לי אם אח"כ זה יעלה חזרה אני רק חייבת לנסות.
    אז,כמה קילוגרם אני יכולה להפחית בשבוע צום ללא פעילות גופנית בכלל?
    וכמה אני יכולה להפחית ב10 ימים ללא פעילות גופנית?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכל או כלום.

הוספת תגובה

• צום

ד''ר רוני חרמון
    21/08/2007

תתפלאי לדעת שצום עוצר את הירידה במשקל בכדי לרדת מהר במשקל צריך לאכול במינימום 600 - 800 קלוריות ליום
    בנוסף לתוצאה הגרועה של ירידה במשקל בצום את מסכנת את בריאותך
    בכול מקרה את חייבת לשתות 20 כוסות מים ליום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו