הורדת מותניים,שומן בישבנים ובצדדים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת מותניים,שומן בישבנים ובצדדים.
    אודי
    02/06/2009

בס"ד אני אודי בן 17 וחצי,אני שוקל 70 ק"ג ואני בערך בגובה של 65 מטר. הייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול לרדת במשקל גם בבטן,אבל במיוחד בצדדים,כלומר הורדת היקפים,הורדת שומן בישבנים,הורדת שומן במותניים,אבל ללא ספורט והתעמלות... האם בכלל ניתן לרדת במשקל גם בצדדים מבלי לעשות ספורט או שחייבים לבצע פעילות גופנית על-מנת לרדת במשקל במיוחד בצדדים ובישבנים... אשמח לקבל תשובה משום שניסיתי כבר הרבה דיאטות ללא ספורט וירדתי טיפה אולי רק 1 ק"ג ובצדדים אני עדיין שמן ולכן גם באזור הבטן אני לא מצליח להוריד את המשקל... תודה מראש, אודי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין הורדת שומן נקודתית

אהרון
    02/06/2009

התפלגות השומן בגוף נקבע גנטי. אנחנו לא יכולים לכוון את ההרזיה למקומות מסויימים. אפילו פעילות גופנית אפקטיבית לא יכולה להמיס את השומן באופן סלקטיבי אלא לחזק את השרירים באיזור המתורגל. הרזיה כללית עם או בלי פ"ג תרזה גם את החלק שאתה מבקש, אבל היחס ישמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו