טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בס"ד שלום רב, הייתי רוצה לדעת האם אפשר "לשרוף קלוריות" באופן יום- יומי מבלי לעשות פעילות גופנית כלשהי מיוחדת.. פשוט אין לי זמן בשביל זה האמת... האם הליכה רגילה (לא של שעה וכדומה..) גם "שורפת קלוריות"?? בבקשה..תחזירו לי תשובה.. בתודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אפילו בלי לזוז. הרזיה ללא פעילות גופנית אפשרית בהחלט אבל יותר איטית ודורשת צימצום יותר דרסטי בהקף הקלורי של התפריט. הדרך הבריאה והמהירה יותר היא תזונה נכונה + פעילות גופנית. גם אם תגיע למשקל הרצוי, יהיה קשה לשמור עליו ללא פ"ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כן. בעקרון כל הפעילויות היומיות (הליכה, עליה וירידה במדרגות, בישול, ניקיון וכו'..) "שורפות" יותר קלוריות ממצב רגיל של "מנוחה". אם מטרתך היא להרזות, אתה צריך לנסות ל"שרוף" כמה שיותר קלוריות במשך היום ולכן מומלץ לצבור כמה שיותר זמן של פעילות. כמו כן, ניתן לחלק את זמן הפעילויות ולא חובה לעשות אותן ברציפות, למשל ניתן במקום ללכת הליכה רצופה של שעה כפעילות ספורטיבית - ללכת 20 דקות שלוש פעמים ביום וכן הלאה.... בכל זאת אני כן ממליצה לעשות גם פעילות גופנית אירובית ופעילות כוח כדי לשפר מדדים בריאותיים וגם למנוע מחלות. תנסה למצוא משהו שאינו גורם לך ל"סבל" ואתה יכול להתמיד בו.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד