טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 45 ורציתי לשאול, אני בשנה האחרונה עליתי קרוב ל- 10 קילו (השמנה ברובה באזור הטן והמותניים), ניסתי כל מיני דיאטות אך ללא הואיל, עכשיו אני בתחילת דרכי בדיאטה חדשה קודם כל התחלתי לשתות 2 ליטר מים ביום, מה שבעבר לא שתיתי בכלל מים. בבוקר, אני מתחילה את היום בשתיית מים, לאחר מכן נס קפה ללא סוכר, בעבודה בקרוב לקראת השעה 10 אני אוכלת סלט, רבע אבוקדו, ביצה(לסירוגין ביום יום אני מחליפה את הביצה עם גבינה 5% - 3 כפות גבינה.
בשעה 12:00 -13:00 - אוכלת תפוח
בצהריים לקראת השעה 3-4 אני אוכלת חזה עוף,לא מטוגן)- 100ג,ר בקירוב + אפונה 1/4 כוס, או לחילופין 3 כפות אורז או עדשים
במשך היום אני שותה קפה שחור כוס אחת ללא סוכר, ושתי כוסות נס קפה אני הורדתי את כל הלחמים , עוגות ופסטות למינהם התחלתי לקחת 1/2 שעה לפני האחרוחה ציטוזן פלוס, כדי להקל על הירידה על המקל ואני גם מרגישה במשך כל היום תחושת שובע האם בדיאטה שאני עושה- היא בסדר והאם הציטוזן פלוס באמת יעיל כמו שאומרים שמזרז את פירוק השומנים ומגביר את תחושת השובע ואת חילוף החומרים אודה על תשובתכם המהירה תודה שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל הכבוד את בדרך הנכונה הייתי מחליף את האפונה אורז ועדשים בירקות טריים או מבושלים ובכלל הייתי אוכל יותר ירקות לגבי הציטוזין זה ממש טוב לבית המרקחת ולכן את יכולה לחסוך אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איני יודע את המשקל והגובה שלך אבל התפריט נראה לי דל מדי. הוא יוריד את הקצב המטבולי וגם תתקשי להתמיד. בנוסף להעשרת התזונה בשפע של ירקות חיים, את חייבת לאכול יותר חלבון. 100 גר חזה עוף בצהריים אינו מספיק. הגדילי את המנה וגם גווני בדג איכותי 3 פעמים בשבוע. 3 כפות גבינה פעם ביומיים בהחלט אינו מספיק ועלול להווצר חוסר בסידן בעיקר שאת שותה הרבה קפה שמפחית את ספיגתו. לארוחת 12 - 13 הוסיפי גביע יוגורט 1.5%. אכלי גם ארוחת ערב, למשל קופסת סרדינים (כדי להשלים את הסידן והחלבון) וסלט ירקות גדול. ציטוזן יעזור מאוד להורדת....מפלס המזומנים בארנק. יעיל מאוד לחשבון הבנק של היצרנים והמשווקים. מה לגבי פעילות גופנית?
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד