טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,אני בת 35 אחרי 3 לידות,מבקשת לרדת 3 ק"ג,ואולי זה מעט אבל אני לא מצליחה לעשות זאת, זה מאוד משפיע על המצב הנפשי שלי,מאוד מייאש אותי שאני לא מצליחה לעמוד במשימה הלכאורה פשוטה. יש לי בעיה שאני רוצה לראות תוצאות מהירות ואם זה לא קורה אני נשברת ואוכל כל מה שרק נקרה בדרכי... אם אני מקפידה על תזונה נכונה במשך שבוע ורואה שירדתי קילו יום אחרי אני כבר מתנפלת על אוכל ומעלה אותו,ואז בגלל ההרגשה הרעה אני שומרת שוב כמה ימים כדי לנסות להוריד שוב במשקל... הדרך היחידה שאני מצליחה לרדת במשקל היא כשאני במסגרת ויודעת שביום מסוים שוקלים אותי ואז אני שומרת כמו שצריך. אני לא רוצה ללכת למסגרת כי אני יודעת בדיוק מה צריך לאכול,ואני רוצה לבקש עצה איך להתמודד עם הבעיה שלי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את אומרת שרק מסגרת עוזרת לך ומצד שני לא חסר לך ידע. העולם מלא בשמנים שלא חסר להם ידע. כפי שענו לך קודם מצבך לא נורא ואפילו מעורר קנאה בקרב לא מעט ממשתתפות הפורום. עם הצלחה לא מתווכחים, שיטת המסגרת תפתור את הבעיה הקטנה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים