גוף מוזר : [

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוף מוזר : [
    .....
    06/06/2009

שלום !
    אני בת 14 גובה 1.69/70 משקל 50/51. [והגוף שלי ממש לא נראה רזה]
    עד לשני שנה בערך הייתי שמנמונת , ורזיתי הרבה מאוד .. [בערך 6.5 ק"ג בשלושה חודשים]
    הייתי אוכלת לפי תפריט ועושה ריצות והליכות .
    ועכשיו , בבוקר אני קמה רזה עם בטן שטוחה פחות או יותר , אבל איך שאני אוכלת משהו קטנטן או אפילו שותה טיפה מים הבטן מתנפחת כאילו אני בהריון . וזה לא יורד עד לבוקר שלמחורת , ככה במשך היום כשאני אוכלת עוד היא מתנפחת יותר ויותר.
    מה לעשות שהיא לא תתנפח לי ?
    מה אפשר לעשות כדי לקבל בטן שטוחה וגם עם אני אוכל שהיא תישאר כמו שהייתה ?
    ויש לי היקף צר מאוד מתחת לחזה והיריחיים והישבן גדולים מאוד , וזה ממש מעבר לפרופורציות .
    מה אני יכולה לעשות כדי להוריד את הישבן והרגליים השמנות ?
    ועוד משהו , לפי הגובה והמישקל אני בתת תזונה ואני אמורה להיות רזה , אבל הגוף שלי לא ניראה ככה , הבטן שלי נראת שמנה , שלא נדבר על הישבן והיריחיים , מה אפשר לעשות כדי שהגוף יראה בהתאם למשקל ? , האם זה קשור לשרירים רפויים ?
    מחכה לתשובה , תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוף מוזר : [

הוספת תגובה

• גוף מוזר

ד``ר נסטור ליפובצקי
    07/06/2009

היי,
    אכן על פי הנתונים שלך את בסדר גמור. קשה מאוד לעזור לך בשלט רחוק כי לא ברור האם קיימת באמת בעיה או שאת מרגישה משהו שאיננו קיים. קודם כל צריך להבין שלכל אחד מבנה גוף אחר, ואם לך, מבנה נשי, מה שנקרא במבנה אגס (היקף צר מאוד מתחת לחזה והיריחיים והישבן גדולים), את צריכה להבין שזה מבנה הגוף שלך, לדעת לאהוב אותו ולהתלבש כך שיראה כמה שיותר טוב.
    כמובן שפעילות גופנית תמיד טוב לעשות כדי לעצב את הגוף כמה שיותר.
    לגבי הנפיחות בבטן. אם זה קורה גם ממים, אז מה שיש לך זו התנפחות טבעית לחלוטין שאת מפרשת לא נכון.
    אולי כדאי לך לגשת לדיאטן שיבדוק אותך ויתן חוות דעת שלא וירטואלית.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו