ארוחות ערב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחות ערב
    אלינור
    08/06/2009

בת 27 גובהי 1.59 ומשקלי 62.5 אני בדיאטה כבר 4 חודשים וירדתי עד עכשיו 5 ק"ג (בחודש האחרון נעצרתי).
    יש לי התקפת בולסומים בלילות ונורא קשה לי עם זה אני אמנם מצליחה להחזיק את עצמי אבל זה מאוד קשה. אני חושבת שזה נובע מחוסר גיוון בארוחות ערב, אני אוכלת בד"כ סלט גדול עם טונה או ביצה אבל זה כבר משעמם ולא מצליח לספק את החשק...זה כבר הפך לשגרה.

אשמח לרעיונות לארוחות ערב בריאות, אני רוצה לציין שבד"כ בצהריים אני אוכלת את מנת הפחממות היומית שלי עם עוף לכל סוגיו וירקות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחות ערב

הוספת תגובה

• פעילות אירובית יומית תחדש את ההרזיה

אהרון
    08/06/2009

וותרי על הפחמימות בצהריים והוסיפי ירקות. בערב הפחיתי חלבון והוסיפי מאכל פחממי מלא.
    זה אמור לעזור נגד בולמוסים. ארוחת ערב מעניינת יכולה להיות סלט גדול כמנה ראשונה ואיטריות מלאות עם גבינה בולגרית 5% כמנה עיקרית. פיתה מקמח מלא עם פרוסת גבינה בולגרית 5% או צהובה 5% בטוסטר,גם רעיון. בכל מקרה המנעי מפחמימות פשוטות בערב כי זה מה שגורם ל"טעם של עוד".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה פחממות פשוטות??

אלינור
    08/06/2009

אורז לבן /פתיתים רגילים/או ספגטי רגיל??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלה פחמימות "מזוקקות" אך מורכבות

אהרון
    09/06/2009

גם מהן צריך להמנע ולהעדיף מוצרים מלאים.. פחמימות פשוטות הן: סוכר, דבש, פירות. לפירות יש ערך תזונתי רב אבל במקרה שלך לא מומלץ לאכול בערב בגלל שמעוררים תאבון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו