המלצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה
    רומי
    12/06/2009

שלום,
    עם כל הניסיון שיש לכם הייתי רוצה לבקש שתמליצו לי על ספר טוב בתזונה, משהו שמבוסס על מחקרים..... תזונה למטרת ירידה במשקל, שילוב עם כושר, מה מומלץ לאכול בשילוב עם מה? למה למשל דיאטות שונות מביאות לתוצאות שונות?< במה זה תלוי? וכו'
    אני סטודנטית שנה ראשונה במדעי התזונה והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי בתחום תודה מראש
    נ.ב
    אם אתם לא רוצים לפרסם את שם הספר פה, אשמח לפנות אליכםם במייל.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה

הוספת תגובה

• סטודנטנטית למדעי התזונה?

minerva
    12/06/2009

ממילא את אמורה ללמוד הכל בקורסים.
    ואם בוער לך לדעת מהר יותר- גשי לספרייה באוניברסיטה. אני בטוחה שלא חסרים שם ספרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דווקא לא, דיברתי עם בנות שסיימו 3 ש

רומי
    12/06/2009

שנים, ולפי דבריהן הן ממש לא מרגישות שיש להן ידע בתזונה, אנשים שואלים אותן שאלות ואין ללהן מושג מה לענות... רק אחרי הסטאג' הדברים נהיים יותר ברורים... ולא בא לי לחכות לסטאז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא

אהרון
    12/06/2009

שיש דיאטניות שהידע והחוכמה שלהן , להבדיל מיין, לא משתפרים עם השנים, אלי להיפך:שוכחות גם מה שלמדו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו