ירידה מהירה במשקל - איך לא עולים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה מהירה במשקל - איך לא עולים?
    שני
    15/06/2009

הייתי חולה ומעט מדוכאת כשבוע ובקושי אכלתי. ירדתי כ 2.5 ק"ג ממשקלי, ואני דווקא מבסוטה מהתוצאה. לפני כן הקפדתי על שגרה של תזונה מאוזנת ואימונים משולבים של אירובי+אנאירובי כ 2-3 בשבוע. איך שומרים על התוצאה החדשה וממשיכים לרדת 2.5 ק"ג נוספים עד למשקל היעד שלי? אני מפחדת מעליה במשקל לאחר ירידה שכזו (לא מבוקרת ומהירה) שתפגע גם בכל מה שהשגתי לפני כן (ירידה של כ 4 ק"ג על פני תקופה של מס' חודשים). האם כדאי לחזור לאכילה מאוזנת ולהגביר מעט את תדירות האימונים הגופניים (ל 4-5 פעמים בשבוע) על מנת "לשקם" את חילוף החומרים שלי?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפתרון הנכון זה בדיוק מה שאת מציעה

אהרון
    16/06/2009

תזונה נכונה (כמותית ואיכותית) והרבה פעילות גופנית אירובית ואנאירובית.קצב ההרזיה בזמן המחלה לא יישמר, אפילו תקבלי בחזרה חלק (בתקווה שיהיה קטן) בגלל שהרוב זה איבוד נוזלים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שני

ליטל סמואל-לוי
    16/06/2009

לצערנו - ירידה מהירה במשקל בזמן קצר עקב מחלה, היא בדרך כלל ירידה בנוזלים ובשריר, וברוב המקרים אנו מעלים את המשקל חזרה. לעומת זאת, ירידה מבוקרת בעזרת תזונה מתאימה מבחינה קלורית ופעילות גופנית יכולה להביא אותך ליעד. מה שדרוש זה רק סבלנות והתמדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גישת התזונה והפעילות היא מה שהתמדתי

דניאלה
    17/06/2009

בה עד כה.... מה שמוזר זה שאם אתם אומרים שזה הכל נוזלים ושריר - איך זה יכול להיות שכולם אומרים שנורא רזיתי? יכול להיות שבד"כ אני במצב של אגירת נוזלים?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הכול אלא חלק גדול (הרוב?)

אהרון
    18/06/2009

גם למים ושריר יש נפח וכשמאבדים מים (נוזלים) זה נכר בעיקר בפנים , לכן אומרים לך שנורא רזית.
    אם תפעלי נכון , תצליחי לשמור חלק מן ההשג הבלתי מתוכנן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו