טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הייתי חולה ומעט מדוכאת כשבוע ובקושי אכלתי. ירדתי כ 2.5 ק"ג ממשקלי, ואני דווקא מבסוטה מהתוצאה. לפני כן הקפדתי על שגרה של תזונה מאוזנת ואימונים משולבים של אירובי+אנאירובי כ 2-3 בשבוע. איך שומרים על התוצאה החדשה וממשיכים לרדת 2.5 ק"ג נוספים עד למשקל היעד שלי? אני מפחדת מעליה במשקל לאחר ירידה שכזו (לא מבוקרת ומהירה) שתפגע גם בכל מה שהשגתי לפני כן (ירידה של כ 4 ק"ג על פני תקופה של מס' חודשים). האם כדאי לחזור לאכילה מאוזנת ולהגביר מעט את תדירות האימונים הגופניים (ל 4-5 פעמים בשבוע) על מנת "לשקם" את חילוף החומרים שלי? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תזונה נכונה (כמותית ואיכותית) והרבה פעילות גופנית אירובית ואנאירובית.קצב ההרזיה בזמן המחלה לא יישמר, אפילו תקבלי בחזרה חלק (בתקווה שיהיה קטן) בגלל שהרוב זה איבוד נוזלים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לצערנו - ירידה מהירה במשקל בזמן קצר עקב מחלה, היא בדרך כלל ירידה בנוזלים ובשריר, וברוב המקרים אנו מעלים את המשקל חזרה. לעומת זאת, ירידה מבוקרת בעזרת תזונה מתאימה מבחינה קלורית ופעילות גופנית יכולה להביא אותך ליעד. מה שדרוש זה רק סבלנות והתמדה.
בה עד כה.... מה שמוזר זה שאם אתם אומרים שזה הכל נוזלים ושריר - איך זה יכול להיות שכולם אומרים שנורא רזיתי? יכול להיות שבד"כ אני במצב של אגירת נוזלים? תודה!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד