טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שלום.. כתבתי לפני יומיים.. משקל 53 גובה 162.. התפריט היומי שלי זה פרי או שניים, חטיף אנרגיה, ירקות, כוס חלב דל שומן, וצלחת בינונית ממה שאימא מכינה (אורז, בשר וכד') שאלתי. כמובן שאת הארוחות אני מחלקת לארוחות קטנות כל 3 שעות כשאני מקפידה לפעמים לא לאכול אחריהשעה 17 אבל לפעמים כן אוכלת פרי בשבע.. שות לפחות 1.5 ליטר מים ביום. שאלתי אם תפריט זה יעזור לי להוריד את השלוש קילו שאני ככ רוצה להוריד או שרק יעזור לי לשמור על משקלי הנוכחי.. ועוד שאלה אם אפשר.. כבר המון זמן שככ בא לי לזניה .. כמה יש במנה בינונית? ועל מה אני כן צריכה לוותר באותו יום על מנת לאזן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לו היית בהתחלת הדיאטה היה סיכוי להוריד את המבוקש בחודש. הואיל ואת אחרי הורדה של 7 ק"ג ומשקלך קרוב לתחתית התווך התקין, תוכלי להוריד משהו אם תוסיפי גם פ"ג אפקטיבית. את צריכה להבין שאיאפשר לרדת לאין סוף ולהשאר בריא והגבול משתנה מאדם לאדם. יש כאלה בגובה שלך שבלי דיאטה שוקלות אפילו פחות מיעד שלך אבל אנחנו שונים אחד מהשני נגיד שתגיעי ל50 ק"ג, ומה הלאה? כל החיים תרעיבי את עצמך (כי אחרת לא תשמרי על המשקל) ותעמדי מול פיתויים כמו לזניה? (אני לא יודע כמה קלוריות בדיוק, זה תלוי בגודל והרכב, אבל בטוח שהרבה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד