דיאטת לחם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת לחם.
    שר
    26/06/2009

שלום לכולם :))
    התחלתי לפני כמה ימים את דיאטת לחם של אולגה רז.
    הדיאטה מאוד נוחה ופשוטה.
    אני עושה אותה כפי שנדרש-בדיוק לפי הספר.
    הדיאטה מאוד עשירה ואני ממש לא מרגישה רעבה, להיפך אני מרגישה שהמינימום אוכל שאוכלים שם ממש מספק אותי וממלא אותי.
    הרגשה הזאת מעוררת בי פחדים שאני אשמין מן הדיאטה הזאת.
    האם זה יכול לקרות?! אני מציינת שוב שאני עושה בדיוק מה שרשום בספר ואני עוסקת בפעילות גופנית 4 פעמים בשבוע, וחשוב לציין שאני בת 15, נמצאת במשקל תקין ורק רציתי להתנסות ולהשיל מס' קילוגרמים.
    האם אני סתם דואגת?!

תודה לכם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת לחם.

הוספת תגובה

• ממ..

ליאל
    26/06/2009

את צריכה לראות אם ביום את אוכלת 1200 קלוריות(בדיאטה אוכלים 1200קלוריות) וכך תדעי אם את מרזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליאת

ליטל סמואל-לוי
    26/06/2009

ההרגשה שלך מוכיחה שלא חייבים להרגיש רעבים בדיאטה, אם עושים אותה נכון.
    השינוי במשקל שלך תלוי במשקל ההתחלתי, בהוצאה האנרגטית שלך ובכמה שהיית "רגילה" לאכול לפני כן. סביר להניח שתרדי בדיאטה הזו, אך אני לא יכולה לומר אם את בכלל צריכה לרדת במשקל כי לא צינת גובה ומשקל. אם משקלך אכן תקין, כדאי שתשמרי רק על תזונה נכונה בשילוב פעילות גופנית, ולא תכנסי למעגל הדיאטה.
    כמו כן, אם את מרגישה שהפחד מהמשמנה הוא משמעותי ומעסיק אותך הרבה מידי- פני לייעוץ תזונאית מוסמכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו...

שר
    27/06/2009

אני לא חושבת שזאת דיאטת ה-1200 קל'. הן אכן דומות אבל בדיאטה הזאת הביסוס הוא אינו על הקטע הקלורי :].
    ואני שוקלת 52 וחצי/53 וגובהי הוא 165.
    אני ממש ממש שומרת ביום יום והתחלתי את הדיאטה כי רציתי לנסות משהו קל וכיפי יותר שאולי יגרום לי להשיל קילו או שניים ממשקלי.
    להפסיק את הדיאטה?
    זה קצת קשה לי לאכול כ"כ הרבה,לפחות בשבילי זה הרבה.
    אני מרגישה מפוצצת ואפילו לפעמיים יש לי בחילה ואני אוכלת את המינימום שמותר,אבל מצד שני זה כיף.
    מה את אומרת ד"ר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו