קושי בהרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בהרזיה
    רבקה
    02/07/2009

שלום
    אני בת 50 ומאד אוהבת לאכול
    קשה לימאד לרזות
    משקלי 1.62
    משקל 70 קילו ואני לא כל כך אוהבת ספורט
    הייתי מאד מבקשת תפריט לגילי שאוכל לעמוד בו.

מאד מבקשת עזרה והנחיה לכך

תודה

רבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בהרזיה

הוספת תגובה

• הרזיה

אהרון
    02/07/2009

לשם השגת כל מטרה, לעיתים קרובות נאלצים לוותר על דברים שאוהבים (לפחות להפחית) ולעשות דברים שלא אוהבים.
    כולנו אוהבים לאכול ולאו דווקא דברים בריאים ולא משמינים. רובינו לא אוהבים לקום מהכורסה הנוחה מול הטלוויזיה ולהרוג את עצמינו בריצה והרמת משקולות עד אפיסת כוחות.
    המשקל שלך אינו בשמיים אבל יש הרבה מקום להורידו ויפה שעה אחת קודם.
    אני מציע לך להתחיל בפעילות גופנית אירובית של לפחות שעה ביום לקבלת ה"פוש" הראשון ולהכנת הגוף והנפש להשגת המטרה ולהמשיך לאכול קצת פחות מעכשיו. את הדיאטה אפשר לדחות לעוד 3-4 שבועות בגלל שזה קשה לאלץ את עצמך להתחיל בבת אחת שני דברים שאת מאוד לא אוהבת. כך תפחיתי את הסתברות השבירה.
    הפעילות הגופנית חשובה ככול שהגיל מתקדם יותר היות שבאופן טבעי קצב חילוף החומרים יורד, וצריך להמריץ אותו. חשוב לציין שפ"ג ותזונה נכונה מותאמת לנתונים אינו מבצע חד פעמי אלא
    אורח חיים גם אחרי השגת היעד.
    בפורום זה לא נהוג להציע תפריטים (לא חסרים בכל מיני מקומות) אך מוכן אני להציע שיפורים לתפריט היומי הנוכחי במידה שתפרטי אותו לפי ארוחות כולל כמויות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו