דיאטהה לקראת הקיץ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטהה לקראת הקיץ..
    גלי
    24/03/2007

שלום..קוראים לי שני ואני בת 18 הגובה שלי הוא 1.70 ואני שוקלת 65 במשך החורף העלתי כ-6 קילו איזה דיאטה אני יכולה לעשות כדי לרדת למשקלי הקודם חזרה ובמהרה..!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטהה לקראת הקיץ..

הוספת תגובה

• שני שלום

ד''ר רוני חרמון
    25/03/2007

שלום שני, לתאור שלך נראה שאת בסדר מבחינת המשקל. כמובן שאם צרצי לרדת עוד 5 ק"ג זה אפשרי אבל צריך לחשוב שאחרי כן צריך גם לשמור על המשקל וזה אומר שצריכת הקלוריות היומית שלך צריכה לקטון משמעותית. לעצם העיניין אם את רוצה לרדת במהרה 5 ק"ג רצוי להשתמש בשיטת הדיאטה של הפרדת אבות מזון כלומר לאכול שבוע בעיקר חלבונים עם ירקות ולאחר מכך שבוע של פחממות וירקות. אין לעשות את הדיאטה הנ"ל יותר מחודש ברציפות וכמובן שלאחר מכן יש לחזור לדיאטה קלורית מסודרת של כ- 1300 קלוריות ליום בכדי לשמור על המשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה לקראת הקיץ

גלי
    25/03/2007

תודה על העצה של הדיאטה רציתי לדעת אם תוכל לפרט יותר על כל אבון המזון..או לעשות תפריט שעלפיו אני יוכל להתחיל את הדיאטה+כמות הספורט שצריך לעשות איתה....תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה

גלי
    28/03/2007

ד'ר אני ישמח אם תענה לי על השאלתי ותוכל לכתוב לי תפריט לכל שבוע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת הפרדת אבות המזון

מרים
    29/03/2007

בדיאטת הפרדת אבות מזון צריך לאכול תמיד ירקות ?
    איך אפשר לחיות ככה תמיד עם ירקות וכמובן גם מים
    איך תוכל להסביר לי את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו