טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום..קוראים לי שני ואני בת 18 הגובה שלי הוא 1.70 ואני שוקלת 65 במשך החורף העלתי כ-6 קילו איזה דיאטה אני יכולה לעשות כדי לרדת למשקלי הקודם חזרה ובמהרה..!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שני, לתאור שלך נראה שאת בסדר מבחינת המשקל. כמובן שאם צרצי לרדת עוד 5 ק"ג זה אפשרי אבל צריך לחשוב שאחרי כן צריך גם לשמור על המשקל וזה אומר שצריכת הקלוריות היומית שלך צריכה לקטון משמעותית. לעצם העיניין אם את רוצה לרדת במהרה 5 ק"ג רצוי להשתמש בשיטת הדיאטה של הפרדת אבות מזון כלומר לאכול שבוע בעיקר חלבונים עם ירקות ולאחר מכך שבוע של פחממות וירקות. אין לעשות את הדיאטה הנ"ל יותר מחודש ברציפות וכמובן שלאחר מכן יש לחזור לדיאטה קלורית מסודרת של כ- 1300 קלוריות ליום בכדי לשמור על המשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה על העצה של הדיאטה רציתי לדעת אם תוכל לפרט יותר על כל אבון המזון..או לעשות תפריט שעלפיו אני יוכל להתחיל את הדיאטה+כמות הספורט שצריך לעשות איתה....תודה רבה מראש
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד