היי אהרון היקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אהרון היקר
    מיכל
    07/07/2009

רק רציתי לדווח ירד עוד קילו מהסיסטם ,נו קצת מחמאות מגיע לי לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי אהרון היקר

הוספת תגובה

• על הכיפק, טפו,טפו,טפו!

אהרון
    07/07/2009

יישר כוח! אין דבר העומד בפני הרצ(\ז)ון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכל
    07/07/2009

אתה יודע כשאני חושבת על זה למה שלא תספר לנו משתתפי הפורום קצת עליך והאם היית שמן פעם ואם כן מה הוביל לשינוי ומה עשית כדי לרדת אני ממש אשמח לדעת אבל רק אם נעים לך לשתף אותנו לא לוחצת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדי פעם אני עושה את זה

אהרון
    07/07/2009

כשאני מרגיש שיכול לשמש כהשראה. רק לפני שבועים "גיליתי" לגולשת כאן שהייתי במצב שלה אבל הרבה יותר עמוק בבוץ השומני. אחרי הורדת 200 ק"ג במסגרת היו -יו עד לפני 10 שנים, תוך התמחות בנושא, שיניתי את אורח החיים כאשר הדגש הוא על פעילות גופנית יומית נרחבת ומגוונת, הרוב אירובי, יותר מדויק שחיה. אני הורדתי 40 ק"ג, העליתי את מסת השרירים, הורדתי את אחוז השומן ל14% עם BMI = 23 , תוך שיפור ניכר של כל הפרמטרים (שומנים בדם, לחץ דם, דופק מנוחה = 48).
    את היום שלי אני מתחיל בשעה 5.30 עם שחיה של שעתיים (4.5 ק"מ) במועדון הספורט אליו אני מגיע בריצה של 10 דקות. בערבים יש פעילויות אחרות במשך שעה כמו חדר כושר, פילטיס, התעמלות אירובית, עיצוב דינמי, ריצה. אני רץ כמעט בכל מירוצי ערים\שטח 10 ק"מ.
    אני אוכל לפי עקרונות התזונה הנכונה בלי לספור קלוריות. אוכל כמויות "מסחריות" של ירקות וגם בפירות אינני מקמץ. אני מעריך שאוכל 3200-3500 קק"ל ביום, לי זה מתאים לאכול רק
    3 ארוחות ביום (אל תנסו את זה בבית!) אני יכול להרשות לעצמי מדי פעם גם עוגות איכותיות תוצרת
    עצמית ללא חמאה או מרגרינה שבשבילי הן מחוץ לתחום.
    מילות המפתח: ספורט ותזונה נכונה, תזונה נכונה וספורט!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעורר השראה...

minerva
    07/07/2009

הספורט ממכר הא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי לא הייתי אומר

אהרון
    07/07/2009

אני עושה את זה בגלל שהיא הדרך היחידה שעברה את מבחן התוצאה לאורך זמן. זאת השיטה הבריאה ביותר לגוף ולנפש שלא גורמת לחוסרים ותסכולים. אני מעדיף לא להגביל את עצמי באכילה
    תוך הקפדה על האיכות. אחרי הכול, האכילה היא אחת מהנאות החיים וחבל לוותר עליה. כמו לכל דבר גם לזה יש מחיר מעייף אבל בריא למדי, ואני מתכוון לספורט לא מקצועי אבל במינון גבוה.
    אגלה לך שכאשר אני בחו"ל ומטבע הדברים לא עוסק בספורט או מפחית משמעותית את היקפו, מצד אחד חסר לי ומצד שני מרגיש הקלה כאילו יורד עול מעלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו

מיכל
    08/07/2009

אתה מדהים זה ממש מעורר השראה והערצה ממש תודה על השיתוף אני מאד מעריכה .
    אני גם מרגישה לפעמים שזה עול הספורט אבל ברגע שאני כבר עושה ונכנסת לזה יש בזה משהו מאד משחרר
    ובכלל מאז שהתחלתי יש לי הרבה יותר מצב רוח אני נעימה יותר לסביבה שלי, יש לי יותר מרץ
    וזה באמת מה שנותן לי כח להמשיך כמובן שגם הקילויים שנושרים.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו