לא אוכלת בשר ודגים !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אוכלת בשר ודגים !
    ...
    13/07/2009

היי .
    אני בת 15 , ואני כמעט לא אוכלת בשר ודגים .
    אני אוכלת רק דג טונה וחזה עוף , בשר אדום אני לא מסוגלת לאכול זה עושה לי בחילה .
    ועוד משהו , אני גם לא מסוגלת לסבול את הריח של הבשר כשהו מתבשל , לא מרקים ולא בתנור .
    אני אוכלת המון חלבי , לפעמים גם ממרכי סויה ובשר סויה .
    אני לא מרבה בלאכול פרות וירקות , אני אוכלת המון עגניות זה כן .
    מה אפשר לעשות כדי לאזן את התפריט ? , והאם אני צריכה לאכול תוספי מזון , או ויטמינים למיניהם , אם כן איזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא אוכלת בשר ודגים !

הוספת תגובה

• תפריט מאוזן

ליטל סמואל-לוי
    13/07/2009

אם את מקפידה לאכול סויה וקטניות אחרות, מוצרי חלב, ביצים, עוף, טונה, מעט אגוזים. אין כל בעיה שתמנעי מבשר ודגים אחרים.
    לגבי ירקות- נסי לאכול אולי פירות (בצבעים שונים) כדי לספק לגוף מגוון גדול יותר של ויטמינים ואנטיאוקסידנטים. 3 מנות פרי ליום לפחות. חוץ מזה, את יכולה לצרוך ירקות גם בצורות אחרות כמו בבישול, הקפצה, בפשטידות וכו'..
    זה טוב שאת עירנית לתזונה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי מזון מסויימים יכולים גם להזיק

אהרון
    13/07/2009

כפי שלא לוקחים תרופות ללא צורך, גם תוספי מזון לא. תזונה נכונה, מאוזנת ומגוונת אמורה לספק
    את כל צרכי הגוף לפעילותו התקינה. תוספים רק במקרה של הווצרות חסרים בולטים ובמינון
    מומלץ על ידי רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו