טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי . אני בת 15 , ואני כמעט לא אוכלת בשר ודגים . אני אוכלת רק דג טונה וחזה עוף , בשר אדום אני לא מסוגלת לאכול זה עושה לי בחילה . ועוד משהו , אני גם לא מסוגלת לסבול את הריח של הבשר כשהו מתבשל , לא מרקים ולא בתנור . אני אוכלת המון חלבי , לפעמים גם ממרכי סויה ובשר סויה . אני לא מרבה בלאכול פרות וירקות , אני אוכלת המון עגניות זה כן . מה אפשר לעשות כדי לאזן את התפריט ? , והאם אני צריכה לאכול תוספי מזון , או ויטמינים למיניהם , אם כן איזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם את מקפידה לאכול סויה וקטניות אחרות, מוצרי חלב, ביצים, עוף, טונה, מעט אגוזים. אין כל בעיה שתמנעי מבשר ודגים אחרים. לגבי ירקות- נסי לאכול אולי פירות (בצבעים שונים) כדי לספק לגוף מגוון גדול יותר של ויטמינים ואנטיאוקסידנטים. 3 מנות פרי ליום לפחות. חוץ מזה, את יכולה לצרוך ירקות גם בצורות אחרות כמו בבישול, הקפצה, בפשטידות וכו'.. זה טוב שאת עירנית לתזונה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כפי שלא לוקחים תרופות ללא צורך, גם תוספי מזון לא. תזונה נכונה, מאוזנת ומגוונת אמורה לספק את כל צרכי הגוף לפעילותו התקינה. תוספים רק במקרה של הווצרות חסרים בולטים ובמינון מומלץ על ידי רופא.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד