טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מניקה,צורכת כ1500 קלוריות לפעצים גם 1800 פעילות של כ 3 פעמים בשבוע-חדר כושר ושיעורי חיטוב אוכלת למשל:
בוקר: נס 3% 4 פתית עם גבינה או יוגורט עם גרנולה צהריים מנת חלבון סלט עם שמן זית וכף חומוס או טחינה אחה"צ: נס קפה+חטיף אנרגיה של נייטשר ואלי עם שבולת שועל ערב:דגנים מלאים כ 60-100 גרם וכוס חלב 3%
לכן מגיעה בקלות ל 1500 קלוריות...אני חודשיים וחצי לאחר לידה ומניקה,המלצתם ע 1500 קלוריות אך ירדתי השבוע בקושי 300 גרם וזה מייאש כי יש לי עוד 10 קילו ורציתי קצב מהיר יותר,מה גם שנראה כאילו ההנקה לא ממש תורמת לירידה נוספת.
שאלותיי: איך התפריט? האם עליי להוריד ל 1200 או 100 קלוריות כדי להגביר ירידה? ואם כן מה להוריד מהתפריט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אל תתיאשי. את בדרך הנכונה. עלייך להיות סבלנית. לקח לך הרבה זמן לעלות במשקל וגם הירידה אורכת.
איני ממליצה להפחית מהקלוריות שאת צורכת. אני כן ממליצה להוסיף עוד ירקות לתפריט. עלייך לאכול לפחות 5 מנות ירק ליום. הירקות תורמים לשובע, לתקינות פעולות העיכול ולצריכת ויטמינים ומינרלים חיוניים.
אם ניתן תגבירי את הפעילות הגופנית האירובית שלך.
בהצלחה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד