טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם זה בסדר לאכול מידי פעם באופן הבא: ארוחת בוקר- סלט (מלפפון, עגבניה, פלפל, חסה, גזר), 2 כפות גבינה, 1 כף חומוס ופרוסת לחם קל. ארוחת צהריים- מנת ירק חמה/קטניות בתוספת פחמימה ארוחת ביניים- פרוסת לחם קל, 1 כפית דבש, 1 כף זרעי פשתן ארוחת ערב- חצי כוס דגנים (ברנפלקס) בתוספת 300-400 מ"ל חלב ארוחת לילה- 2 נקטרינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם זה בסדר לאכול מידי פעם באופן הבא: ארוחת בוקר- סלט (מלפפון, עגבניה, פלפל, חסה, גזר), 2 כפות גבינה, 1 כף חומוס ופרוסת לחם קל. ==טוב מאוד. לחם מקמח מלא ==ביניים: פרי ארוחת צהריים- מנת ירק חמה/קטניות בתוספת פחמימה ==סלט חי גדול. חלבון מן החי (דג, בשר רזה, ביצה, גבינה רזה) ארוחת ביניים- פרוסת לחם קל, 1 כפית דבש, 1 כף זרעי פשתן ==פשתן טחון לפני האכילה ארוחת ערב- חצי כוס דגנים (ברנפלקס) בתוספת 300-400 מ"ל חלב ===סלט, חלב 1% ארוחת לילה- 2 נקטרינות ===לגוון את הפירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני אוכלת ככה רק בימים של עבודה שאחריה אני ממש מתעייפת ואין כוח להכין שוב סלט גם בערב, ואני לא רוצה יותר מידי ברנפלקס ואוכל מתועש... אז במקום לאכול ברנפלקס גם בארוחת ארבע וגם בערב (כי אין כוח להכין) אז אני פשוט אוכלת אז הלחם עם הפשתן והדבש ל-4, ובערב את הברנפלקס עם החלב....
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד