לא מזהים אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מזהים אותי
    שירה
    23/07/2009

שלום לכולם!
    אני בת 28 וחצי. גובה 1.58 משקל 72.9 כל חיי בדיאטות. בעבר היה לי כוח רצון אך לאט לאט הוא נעלם עם החלום להיות רזה. שמנתי המון ב 9 חודשים אחרונים - 8 קילו. אנשים כבר לא מזהים אותי והתחילו להעיר. אז זהו..אני חייבת להתחיל. אך אני חייבת פוש משהו שיעזור לי להתחלה.
    תעזרו לי בבקשה לבנות תפריט מאוזן ובריא. הבעיה הגדולה שלי זה עוגיות יבשות ונס קפה.
    אני שותה נס קפה בכמויות היום הפחתתי. בעבר 10-12 כוסות היום 4-6. עברתי לנטול קופאין ולחלב 1% בלי שום קשר לדיאטה. איך אני מתחילה? מהיכן אני מתחילה? נמאס לי מכל הדיאטות השקריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מזהים אותי

הוספת תגובה

• עוד דבר..

שירה
    23/07/2009

אני לא שותה עם סוכר ולא סוכרזית. לא שותה מוגז לא אוהבת, רק מים. לא אוכלת כל יום פירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שירה

אורית
    23/07/2009

ראשית, ברגע שהבנת שאין מנוס וחייבים לחזור למסלול הדרך הרבה יותר קלה.
    הורדת את כמות שתיית הנס-קפה - טוב מאוד!

כנסי למחשבוני התזונה, הזיני את הגובה, מין, ומשקל ותראי לאיזה משקל יעד את צריכה להגיע.
    אני כותבת כל מה שאני אוכלת ותאמיני לי אם יש שבוע שאני לא יורדת זה מ"הנפילות" שיש באמצע.
    אני גם כותבת לעצמי מילות עידוד שאני יורדת ומילות נחמה שהמשקל "תקוע".

אתן לך דוגמא למה שאני אוכלת ביום:

בוקר- חשוב מאוד! נס קפה עם מעט קורנפלקס - מנה= 30 גר' (אני שוקלת כל דבר).
    בניים - 2 פרוסות לחם קל עם גבינה, וירקות (הרבה חסה).
    צהריים - ירק מבושל ואיזה סוג של בשר/עוף וכו'.
    כשאני חוזרת מהעבודה אני חייבת לאכול משהו אז אני משתדלת בכמות קטנה לאכול עד 200 קלוריות.
    פירות - האבטיח מציל אותי אז בלילה זאת שעת המשבר אני אוכלת כמות של איזה 400-500 גר' למרות שמצויין שצריך לאכול פחות.
    בגיל שלך ירדתי בקלות ק"ג בשבוע. בגיל 40 קשה יותר אבל לא בלתי אפשרי :)
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו