להרזות כ-10 ק"ג, ולרדת באחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להרזות כ-10 ק"ג, ולרדת באחוזי שומן
    אנדריי
    25/07/2009

שלום, אני בן 15 מטר 80, שוקל 90 קילו, ויש לי מבנה גוף צר ולכן מן הסתם אני שמן, אני אמור לשקול כ70 ק"ג לפי מה שקראתי. עכשיו אני נמצא בדיאטה, אבל המטרה העיקרית שלי בה היא להוריד באחוזי שומן, ותהיתי איזה דיאטה לעשות על מנת לרדת במשקל אבל המטרה העיקרית היא לרדת באחוזי שומן :
    דיאטה של 1500 קלוריות , כולל פעילות גופנית (רכיבה על אופניים על משטח ישר) של שעה ביום בדופק 65%
    דיאטה של 1000 קלוריות , כולל אותה פעילות גופנית, שעה על אופניים בדופק 65%

בבקשה אל תפני אותי לדיאטנית מכיוון שבפעם האחרונה שניסיתי התור היה בעוד חודש, ואני ממש לא אוהב לחכות. חשוב להגיד שאני אוכל ירקות, אורז , בשר (שניצלים) , כלומר
    אה ועוד שאלה, כמה מ"ג סידן מומלץ לי לצרוך בכל יום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מטרה קלה להשגה

אהרון
    25/07/2009

1. לא פחות מ 1500 קק"ל, תזונה מאוזנת.
    2. עזוב את השניצל, תזונה נכונה וטיגון לא הולכים ביחד.
    3. הפעילות האירובית והעצימות ראויות, הוסף גם אנאירובית לשימור מסת השריר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפחות 1200 מ"ג סידן

אהרון
    25/07/2009

הסידן הכי זמין הוא מחלב ומוצריו. גם סרדינים מקור מעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אנדריי

ד''ר רוני חרמון
    26/07/2009

ראשית כל הכבוד לרצון וליוזמה. בגילך עם רצון כזה המבצע יהיה ממש קל תתחיל עם 1500 קלוריות ואם קצב הירידה לא יספק אותך תעבור ל- 1000 קל' . תשתדל לגוון את האוכל ולשתות הרבה. תשתדל לרדת בהדרגה ולאט זה יעזור לך בהמשך והחשוב ביותר תכנס לשמירה לאחר הירידה ותשמור על משקלך לפחות חצי שנה בכדי להתייצב על משקל קבוע. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו