טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בן 15 מטר 80, שוקל 90 קילו, ויש לי מבנה גוף צר ולכן מן הסתם אני שמן, אני אמור לשקול כ70 ק"ג לפי מה שקראתי. עכשיו אני נמצא בדיאטה, אבל המטרה העיקרית שלי בה היא להוריד באחוזי שומן, ותהיתי איזה דיאטה לעשות על מנת לרדת במשקל אבל המטרה העיקרית היא לרדת באחוזי שומן : דיאטה של 1500 קלוריות , כולל פעילות גופנית (רכיבה על אופניים על משטח ישר) של שעה ביום בדופק 65% דיאטה של 1000 קלוריות , כולל אותה פעילות גופנית, שעה על אופניים בדופק 65%
בבקשה אל תפני אותי לדיאטנית מכיוון שבפעם האחרונה שניסיתי התור היה בעוד חודש, ואני ממש לא אוהב לחכות. חשוב להגיד שאני אוכל ירקות, אורז , בשר (שניצלים) , כלומר אה ועוד שאלה, כמה מ"ג סידן מומלץ לי לצרוך בכל יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. לא פחות מ 1500 קק"ל, תזונה מאוזנת. 2. עזוב את השניצל, תזונה נכונה וטיגון לא הולכים ביחד. 3. הפעילות האירובית והעצימות ראויות, הוסף גם אנאירובית לשימור מסת השריר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית כל הכבוד לרצון וליוזמה. בגילך עם רצון כזה המבצע יהיה ממש קל תתחיל עם 1500 קלוריות ואם קצב הירידה לא יספק אותך תעבור ל- 1000 קל' . תשתדל לגוון את האוכל ולשתות הרבה. תשתדל לרדת בהדרגה ולאט זה יעזור לך בהמשך והחשוב ביותר תכנס לשמירה לאחר הירידה ותשמור על משקלך לפחות חצי שנה בכדי להתייצב על משקל קבוע. בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד