לא מצליחה לרדת במשקל!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לרדת במשקל!!!!
    אילנית
    26/07/2009

שלום,
    אני בת 36
    מזה תקופה של כשלושה חודשים, אני מקפידה ביותר על פעילות ספורטיבית הכוללת אירובי, הליכות, חדר כושר-הליכון, מכשירים שונים וכד', לפחות פעמיים בשבוע, כשעה וחצי בכל פעם בשילוב הליכות בחוץ כשלוש פעמים בשבוע, לפחות שעה בכל פעם. גם מבחינת תזונה אני מאוד משתדלת, שותה המון מים ולמרות הכל - כל התקופה הזו - טרם ירדתי במשקל! האם הדבר הגיוני וממה הוא נובע? אציין כי אני רואה שינוי מבחינת היקפים ונפיחות, אך מבחינת המשקל - הכל נשאר אותו דבר! בבקשה עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לרדת במשקל!!!!

הוספת תגובה

• הרלוונטי - אחוז השומן וההיקפים

אהרון
    26/07/2009

נראה שבכל זאת הורדת את אחוז השומן והגדלת את המסה השרירית. את בדרך הטובה, התמידי ותראי גם ירידה במשקל. אינני מכיר את הנתונים הפיזיים והתפריט שלך לכן לא אוכל להעריך אם יש מקום לשיפורים בתזונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אילנית

ד''ר רוני חרמון
    27/07/2009

חסרים הרבה נתונים שלך בכדי לחוות דיעה אבל לפי מה שכתבת את בדרך הנכונה ולאורך זמן זה ישתלם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו