טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 36 מזה תקופה של כשלושה חודשים, אני מקפידה ביותר על פעילות ספורטיבית הכוללת אירובי, הליכות, חדר כושר-הליכון, מכשירים שונים וכד', לפחות פעמיים בשבוע, כשעה וחצי בכל פעם בשילוב הליכות בחוץ כשלוש פעמים בשבוע, לפחות שעה בכל פעם. גם מבחינת תזונה אני מאוד משתדלת, שותה המון מים ולמרות הכל - כל התקופה הזו - טרם ירדתי במשקל! האם הדבר הגיוני וממה הוא נובע? אציין כי אני רואה שינוי מבחינת היקפים ונפיחות, אך מבחינת המשקל - הכל נשאר אותו דבר! בבקשה עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נראה שבכל זאת הורדת את אחוז השומן והגדלת את המסה השרירית. את בדרך הטובה, התמידי ותראי גם ירידה במשקל. אינני מכיר את הנתונים הפיזיים והתפריט שלך לכן לא אוכל להעריך אם יש מקום לשיפורים בתזונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד