טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי,אני בת 15. גובה:164. היי ברצוני לרדת קילו-קילו וחצי. ביומיום אני מאוד שומרת על המשקל והתזונה ויש לי תחושה שהעלתי,איני יכולה לאמת זאת כי המשקל שלי לא תקין. אבל בכל זאת התחלתי דיאטה ורציתי שתגידו לי אם התפריט שלי טוב בשבילי ואם אוכל לרדת את המשקל העודף עד סוף החודש. בוקר: קפה עם מעט חלב 1%=חצי קופסא קוטג' 3%+פלפל אדום ו2 מלפפונים. ביניים:פר שניצליים קטנים שאני מטגנת על מחבת שלא צריך שמן בכלל=סלט. ביניים:ארטיק דיאט/חטיף אנרגיה. ערב:2 חלבונים+סלט. משתדלת לשתות הרבה ועוסקת בספורט בין 3-5 בשבוע. נושא המשקל מאוד חשוב לי וביומיום אני אוכלת מעט קלוריות בערך 1000-1200 ובכל זאת אני משמינה וזה ממש ממש מבאס,זה לא קורה לי מתי שאני בלימודים. אני אוכלת את המס' קל' הללו בצורה לא מסודרת אז אולי בגלל זה. אני מקווה שהדיאטה הנ"ל תעזור לי ואני ארד במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את עדיין בשלב ההתבגרות וצריכה לאכול מספיק כמותית ותזונתית. את לא צריכה לרזות אבל קילו אינו נורא. בשביל זה אסור להכנס למעגל הדיאטות, ממנו לא יוצאים בקלות. אני אציע לך את העשרת ושיפור התפריט יחד עם הגברת הפעילות האירובית ל שעתיים ביום עד סוף החופש, כך תוכלי להשיג בדרך הבריאה את מבוקשך.
. בוקר: קפה עם מעט חלב 1%=חצי קופסא קוטג' 3%+פלפל אדום ו2 מלפפונים. צהריים::פר שניצליים קטנים שאני מטגנת על מחבת שלא צריך שמן בכלל=סלט. =====לגוון עם דג טרי צלוי\עוף בלי עור ושומן להוסיף אורז מלא ופרי ביניים:ארטיק דיאט/חטיף אנרגיה. ==במקום ארטיק - יוגורט ערב:2 חלבונים+סלט. ===גם 2 פרוסות לחם קל מלא
משתדלת לשתות הרבה ועוסקת בספורט בין 3-5 בשבוע. נושא המשקל מאוד חשוב לי וביומיום אני אוכלת מעט קלוריות בערך 1000-1200 ובכל זאת אני משמינה וזה ממש ממש מבאס,זה לא קורה לי מתי שאני בלימודים. אני אוכלת את המס' קל' הללו בצורה לא מסודרת אז אולי בגלל זה. אני מקווה שהדיאטה הנ"ל תעזור לי ואני ארד במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים