שאלה לד''ר רוני חרמון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד''ר רוני חרמון
    בר
    18/08/2009

שלום רוני.
    לפני חודשיים ב14.06.09 כתבתי את ההודעה הזאת:
    ''אני נמצאת במצב מוזר שאני לא ממש יודעת איך לתאר אז אני אתחיל מההתחלה ואני מקווה שתבינו.
    לפני כחצי שנה התחלתי דיאטת כסאח שמשכה חודשיים, אכלתי 3 מנות ביום של חצי כוס קונפלקס ורבע כוס חלב 0 אחוז בכל מנה ולאחר מכן בסביבות פסח זה התפתח למשהו, לא אכלתי משך כמה ימים (שלושה או ארבעה ימים) ואז אכלתי לא הבנתי את זה אז אבל מתברר שאלו היו בולמוסים, במהלך התקופה הזאת ירדתי כ15 קילו למשקל תקין (אני 163 52 ק''ג).
    בחודש האחרון אני משתדלת לאכול רגיל אבל לא ממש הולך לי כל כמה ימים אני נתקפת בבולמוס למרות שאני משתדלת לאכול רגיל.
    איך יוצאים מהמצב הזה ומפסיקים את הבולמוסים ומה בדיוק קורה לי??
    יש לציין שאני לא עולה ולא יורדת במשקל למרות שאני רוצה בדרך בריאה.''

מאז הבולמוסים המשיכו ועליתי 5 ק''ג בחודשיים, הבגדים נשארו עלי אותו דבר וכך גם ההקיפים בסנטימטרים. אני מרגישה שאני מאבדת שליטה ואין לי מושג מה לעשות, בשבועיים האחרונים התחלתי לצמצם שוב את כמויות האוכל ולשלוט יותר באכילה וכמובן לרדת גם במשקל.
    אני יודעת שאני עדיין נחשבת מלאה וזה גם מה שמונע ממני להרשות לעצמי לאכול באופן מסודר ותקין.
    בתגובה להודעה בקודמת אמרת שיש לי סימנים של הפרעת אכילה, יכול להיות שזה BING EATING DISORDER או משהו שעלול להתפתח לאכילה כפייתית?
    בתודה, בר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד''ר רוני חרמון

הוספת תגובה

• הי בר

ד''ר רוני חרמון
    19/08/2009

ככול שהזמן חולף כך יהיה יותר קשה לפתור את בעייתך כרגע נראה לי שיעוץ מתאים במספר פגישות אפשר יהיה לפתור או לשפר מאוד את מצבך. כן אני בטוח שיש לך הפרעת אכילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו