טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אחרי אימון אני צורכת חטיף בריאות ששמו"נייצר וואלי" ומעדן חלב במידה ואין באפשרותי להגיע הביתה באותו רגע ואני יודעת שחשוב מאוד לשם בניית השריר לצורך ישר אחרי האימון פחמימה וחלבון...השאלה היא שאם אני נתקפת רעב אבל ממש רעב אחרי 4 שעות בערך אני מכינה לי סלט ירקות קטן מנת חלבון שזב בערך 2 כפות גבינה ופרוסת לחם קל..האם זה בסדר ..!ואם לא מה אני יכולה לעשות? מה לאכול לאחר האימון וגם אחכ' אבל שלא יצטברו יותר מידי ארוחות..אשמח לקבל תשובה בדחיפות... .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיד אחרי האימון מאכל פחמימי בלבד בעל אינדקס גליקמי גבוה להחזרה לשיקום מהיר של חלק מעתודת הגליקוגן שנשרף בזמן האימון. מה שאת אוכלת אינו נכון בגלל שמכיל גם חלבון (חלק מהחטיפים גם שומן), דבר שמוריד את האינדקס הגליקמי. דוגמאות של מאכלים מיד אחרי אימון: תמרים, אבטיח, קורנפלקס, תפו"א מבושל, בגט צרפתי. תוך שעה (אפשר קצת יותר) ארוחה מורכבת מחלבונים ופחמימות מורכבות. אם את נתקפת רעב אחרי 4 שעות, וגם אם לא, אפשר לאכול מה שאת הצעת. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום סתו, תבדקי שהחטיף ומעדן שאחרי האימון הם דלי שומן. לא נכון לחכות 4 שעות עד הארוחה הבאה. מקסימום שעתיים ואת צריכה לפחות 2 פרוסות לחם מלא וקצת יותר חלבון. \ בהצלחה,
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים