קלוריות ליום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלוריות ליום
    שני
    04/09/2007

בת 32,פעילה 2-3 בשבוע,מניקה,שוקלת 59 וצריכה לרדת 10 ק"ג גובה 158 וצורכת כ 1600 קלוריות
    לפי כל הטבלאות זה מה שאני אמורה לצרוך...כלומר כדי לרדת קילו בשבוע עליי לאכול 600 קלוריות ליום? איך אפשר...
    וכשי לרדת חצי קילו בשבוע כמה עליי לצרוך ליום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלוריות ליום

הוספת תגובה

• קלוריות ליום

מוניקה קרן
    04/09/2007

שלום טלי,

את צודקת, לא ניתן לאכול 600 קלוריות ליום. אם מניקה הנקה מלאה, אני ממליצה לך לאכול לפחות 1400 קלוריות ליום.

קצב ירידה במשקל הוא אישי. תלוי כמובן, במשקל, בגיל,במין וברמת הפעילות של כל אדם. אבל גם כשפרמטרים אלו דומים, אדם אחד יכול לרדת עם אותה קצובה קלורית 200 גרם לשבוע ואחר 1 ק"ג.

לא נתת נתונים לגבי כמה זמן את אחרי לידה וכמה שקלת לפני ההריון, אך באופן כללי אני יכולה להמליץ לאכול לפחות 1400 קלוריות ליום, ללא קשר לקצב הירידה.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

שני
    04/09/2007

3 חודשים אחרי לידה
    שוקלת בדר"כ בין 50-53
    בקצב של 1400 ליום תהייה בכלל ירידה?
    כעת אני ממש תקועה וזה מתסכל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

מוניקה קרן
    04/09/2007

שלום טלי,

אם בד"כ את שוקלת 50-53 ק"ג, מה שנותר לך לרדת הם 6-9 ק"ג. 3 חודשים אחרי לידה זה מאוד טרי. את צריכה להיות סבלנית. זכרי גם שבזמן הנקה, בשלב מוקדם זה, הגוף עדיין צרך את מאגרי השומן שלו.

אמורה להיות ירידה עם 1400 קלוריות, אך גם אם תהיה איטית מאוד, אינך יכולה לקצץ עוד.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו