טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בת 32,פעילה 2-3 בשבוע,מניקה,שוקלת 59 וצריכה לרדת 10 ק"ג גובה 158 וצורכת כ 1600 קלוריות לפי כל הטבלאות זה מה שאני אמורה לצרוך...כלומר כדי לרדת קילו בשבוע עליי לאכול 600 קלוריות ליום? איך אפשר... וכשי לרדת חצי קילו בשבוע כמה עליי לצרוך ליום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את צודקת, לא ניתן לאכול 600 קלוריות ליום. אם מניקה הנקה מלאה, אני ממליצה לך לאכול לפחות 1400 קלוריות ליום.
קצב ירידה במשקל הוא אישי. תלוי כמובן, במשקל, בגיל,במין וברמת הפעילות של כל אדם. אבל גם כשפרמטרים אלו דומים, אדם אחד יכול לרדת עם אותה קצובה קלורית 200 גרם לשבוע ואחר 1 ק"ג.
לא נתת נתונים לגבי כמה זמן את אחרי לידה וכמה שקלת לפני ההריון, אך באופן כללי אני יכולה להמליץ לאכול לפחות 1400 קלוריות ליום, ללא קשר לקצב הירידה.
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם בד"כ את שוקלת 50-53 ק"ג, מה שנותר לך לרדת הם 6-9 ק"ג. 3 חודשים אחרי לידה זה מאוד טרי. את צריכה להיות סבלנית. זכרי גם שבזמן הנקה, בשלב מוקדם זה, הגוף עדיין צרך את מאגרי השומן שלו.
אמורה להיות ירידה עם 1400 קלוריות, אך גם אם תהיה איטית מאוד, אינך יכולה לקצץ עוד.
בברכה מוניקה קרן
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד