טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לאחרונה התחלתי לשמור יותר על תזונה, כי אני רוצה לרדת במשקל 5 ק"ג (אני בת 46, בריאה, גובה 1.65 ושוקלת 68.5 ק"ג), הורדתי חטיפים, מתוקים ושתיה מתוקה ומשתדלת לאכול בריא/מאוזן. ובינתיים במשך כשבועיים הורדתי חצי קילו לשבוע, אני יודעת שזהו הקצב הנכון, אך יש לי מאין "דד ליין"(סוף החודש) והייתי רוצה לרדת 1 ק"ג לשבוע ורציתי לדעתהאם יש דרך לעשות את זה בצורה בריאה / נכונה. כמו כן, אני רוקדת ריקודי עם בין פעם לפעמיים בשבוע והתחלתי להוסיף כל יום (בימים שאיני רוקדת) הליכה וטיפה ריצה (בהדרגה).
אני יודעת שדיאטה מהירה היא לא דרך חיים,אך האם אפשר לקבל איזהשהוא תפריט או עצה לעשות דיאטה מהירה נניח לשבוע, ואז בשבוע לאחר מכן לחזור לתפריט מאוזנת, וכך לסירוגין, עד להשגת התוצאות?
תודה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אבל אנשים בריאים יכולים להרשות לעצמם לשבוע. מדובר על דיאטת חלבונים, פירות וחסה ללא מוצרי חלב. בוקר: 200-400 גר פירות טריים צהריים: 200-250 גר דג טרי צלוי + חסה חופשי ערב: 200-250 גר עוף ללא עור ושומן\בקר רזה\דג טרי צלוי +חסה חופשי. בין הארוחות מותר לכרסם גבעולי סלרי (במתינות)
אחרי שבוע חזרי לדיאטה הרגילה שלך מלבד עמילנים וסוכר, עליהם יש לוותר לחלוטין במשך לפחות שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ישר כוח על היקף הפעילות! אני מסכים כאן עם אהרון הרזיה מהירה היא לא בריאה. מה שאני לא מסכים זה קצב הירידה המומלץ. עם עושים זאת בצורה נכונה, אפשר להוריד בכיף קילו בשבוע בצורה בריאה יש לנו לקוחות שירדו גם קילו-קילו וחצי בשבוע ועדיין מרגישים נהדר.
בכל מקרה דיאטות לסירוגין אני אישית לא ממליץ, לא מומלץ לשגע את הגוף, ומה גם שלדעתי לטווח הארוך יהיה לך קשה לשמור על אורח חיים כזה
מקווה שעזרתי, בהצלחה בדרכך!
אדם
תגבירי את הפעילות הגופנית, גם הליכה מהירה 4 פעמים בשבוע וגם אימוני כוח פעמים בשבוע. יתכן שלא תראי שינוי משמעותי במשקל אבל כן בצורת הגוף שזה מה שבאמת מעניין אותך. חבל שתתחילי דיאטות קיצוניות כפי שהציעו לך כאשר המערכת שלך עובדת בצורה תקינה. בהצלחה,
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד