ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    ר.
    01/09/2009

שלום,
    לאחרונה התחלתי לשמור יותר על תזונה, כי אני רוצה לרדת במשקל 5 ק"ג (אני בת 46, בריאה, גובה 1.65 ושוקלת 68.5 ק"ג),
    הורדתי חטיפים, מתוקים ושתיה מתוקה ומשתדלת לאכול בריא/מאוזן. ובינתיים במשך כשבועיים הורדתי חצי קילו לשבוע, אני יודעת שזהו הקצב הנכון, אך יש לי מאין "דד ליין"(סוף החודש) והייתי רוצה לרדת 1 ק"ג לשבוע ורציתי לדעתהאם יש דרך לעשות את זה בצורה בריאה / נכונה.
    כמו כן, אני רוקדת ריקודי עם בין פעם לפעמיים בשבוע והתחלתי להוסיף כל יום (בימים שאיני רוקדת) הליכה וטיפה ריצה (בהדרגה).

אני יודעת שדיאטה מהירה היא לא דרך חיים,אך האם אפשר לקבל איזהשהוא תפריט או עצה לעשות דיאטה מהירה נניח לשבוע, ואז בשבוע לאחר מכן לחזור לתפריט מאוזנת, וכך לסירוגין, עד להשגת התוצאות?

תודה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• אישית, אינני מעודד ואף מתנגד כשיטה

אהרון
    01/09/2009

אבל אנשים בריאים יכולים להרשות לעצמם לשבוע. מדובר על דיאטת חלבונים, פירות וחסה ללא מוצרי חלב.
    בוקר: 200-400 גר פירות טריים
    צהריים: 200-250 גר דג טרי צלוי + חסה חופשי
    ערב: 200-250 גר עוף ללא עור ושומן\בקר רזה\דג טרי צלוי +חסה חופשי.
    בין הארוחות מותר לכרסם גבעולי סלרי (במתינות)

אחרי שבוע חזרי לדיאטה הרגילה שלך מלבד עמילנים וסוכר, עליהם יש לוותר לחלוטין במשך לפחות שבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסירוגין?

אדם מאמן
    01/09/2009

שלום ר.

ישר כוח על היקף הפעילות! אני מסכים כאן עם אהרון
    הרזיה מהירה היא לא בריאה. מה שאני לא מסכים זה קצב הירידה המומלץ.
    עם עושים זאת בצורה נכונה, אפשר להוריד בכיף קילו בשבוע בצורה בריאה
    יש לנו לקוחות שירדו גם קילו-קילו וחצי בשבוע ועדיין מרגישים נהדר.

בכל מקרה דיאטות לסירוגין אני אישית לא ממליץ, לא מומלץ לשגע את הגוף,
    ומה גם שלדעתי לטווח הארוך יהיה לך קשה לשמור על אורח חיים כזה

מקווה שעזרתי,
    בהצלחה בדרכך!

אדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה מה יקרה אחרי שתגיעי ליעד

ד''ר רוני חרמון
    02/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ר.

ד``ר נסטור ליפובצקי
    02/09/2009

תגבירי את הפעילות הגופנית, גם הליכה מהירה 4 פעמים בשבוע וגם אימוני כוח פעמים בשבוע. יתכן שלא תראי שינוי משמעותי במשקל אבל כן בצורת הגוף שזה מה שבאמת מעניין אותך.
    חבל שתתחילי דיאטות קיצוניות כפי שהציעו לך כאשר המערכת שלך עובדת בצורה תקינה.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו