טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני רוני בת 17.5 הגובה שלי הוא 1.67 ואני שוקלת 61. .אני רוצה להוריד כ3-4 קילו, אז רציתי שתגידו לי האם התפריט שלי בריא יחסית למשקל שאני רוצה להוריד.
בוקר: נס קפה +1\4 כוס חלב ללא סוכר. (אני שותה קפה כשאני קמה אבל לא מצליחה לאכול..) ב10 בבוקר אני אוכלת :2 פרוסות לחם קל+2 כפיות קוטג' (5%) +רצועות של מלפפון ועגבנייה.
צהריים: חצי כוס אורז לבן / חצי חבילת פסטה עם רוטב עגבניות/ חזה עוף עם 2 פרוסות לחם קל+ כף חומוס (אוכלת חזה עוף מדי פעם, אבל לא בשר ודגים). אם יש הצעות נוספות כמו קינואה למשל אני אשמח לגוון בתפריט. +סלט ירקות גדול
אחה"צ : 4 קרקרים של פתית +כפית על כל אחד מהם של ריבה/דבש. (חייבת מתוק)/ יוגורט 0% / 30 ג' ברנפלקס עם 2 כפיות גרנולה ועם 1\4 כוס חלב. ונס קפה כי אני לא יכולה בלי!
ערב: 2 פרוסות לחם קל + חצי פרוסת גבינה צהובה (9%) + עגבנייה+פטרייה/ סלט+ביצה קשה+2 פרוסות לחם קל עם קוטג'.
משתדלת להימנע מעוגיות, אבל אני לפעמים לוקחת עוגייה או פרוסה של לחם כנשנוש..
מקום לשיפור..? תודה ענקית על עזרתכם!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בד"כ לא רע. יש מקום לשני פירות. המנעי עד כמה שאפשר מנשינושים. אפשר לצמצם מעט את הלחם שרצוי להיות מקמח מלא. גם האורז מלא. פעילות גופנית יומית חשובה ותעזור באופן מהותי להשגת היעד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד