תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט
    בת 18
    02/09/2009

שלום, אני רוני בת 17.5 הגובה שלי הוא 1.67 ואני שוקלת 61.
    .אני רוצה להוריד כ3-4 קילו, אז רציתי שתגידו לי האם התפריט שלי בריא יחסית למשקל שאני רוצה להוריד.

בוקר: נס קפה +1\4 כוס חלב ללא סוכר. (אני שותה קפה כשאני קמה אבל לא מצליחה לאכול..)
    ב10 בבוקר אני אוכלת :2 פרוסות לחם קל+2 כפיות קוטג' (5%) +רצועות של מלפפון ועגבנייה.

צהריים: חצי כוס אורז לבן / חצי חבילת פסטה עם רוטב עגבניות/ חזה עוף עם 2 פרוסות לחם קל+ כף חומוס (אוכלת חזה עוף מדי פעם, אבל לא בשר ודגים). אם יש הצעות נוספות כמו קינואה למשל אני אשמח לגוון בתפריט.
    +סלט ירקות גדול

אחה"צ : 4 קרקרים של פתית +כפית על כל אחד מהם של ריבה/דבש. (חייבת מתוק)/ יוגורט 0% / 30 ג' ברנפלקס עם 2 כפיות גרנולה ועם 1\4 כוס חלב. ונס קפה כי אני לא יכולה בלי!

ערב: 2 פרוסות לחם קל + חצי פרוסת גבינה צהובה (9%) + עגבנייה+פטרייה/ סלט+ביצה קשה+2 פרוסות לחם קל עם קוטג'.

משתדלת להימנע מעוגיות, אבל אני לפעמים לוקחת עוגייה או פרוסה של לחם כנשנוש..

מקום לשיפור..? תודה ענקית על עזרתכם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט

הוספת תגובה

• שיפורים

אהרון
    02/09/2009

בד"כ לא רע. יש מקום לשני פירות. המנעי עד כמה שאפשר מנשינושים. אפשר לצמצם מעט את הלחם שרצוי להיות מקמח מלא. גם האורז מלא. פעילות גופנית יומית חשובה ותעזור באופן מהותי להשגת היעד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו