טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בת 27 + 3 ילדים הקטנה בת 5 חוד'.שוקלת: 67 ק"ג, גובה: 1.60 אני מאד חלשה, ממש סמרטוט ולא חסר לי B12 ולא ברזל, אני יודעת שענין נובע מתזונה לקויה. מהבוקר עד הצהריים שותה 2 כוסות קפה. בסביבות 2 בצהריים אוכלת 4 פרוסות עם ביצה או טוסט עם ג. צהובה. אחה"צ- שוב קפה עם עוגיות לילה-4 פרוסות עם ג. צהובה או ביצים שותה מים מנשנשת איגלויים, מדי פעם ביסלי, במבה נוגט, גלידה, הרבה רעבה אבל אין לי הרבה תיאבון. אני יודעת שצריך לחם מקמח מלא וסלט אבל לא יודעת איך להוציא מהכח לפועל בבקשה תדריכו אותי תודה מראש-אלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הוא מאוד לא בריא. הכי טוב לפנות ליעוץ, אבל אולי הצצה בתפריטים של רוני וקרן (קצת אחורה) כולל הצעות שיפור תתן לך מושג איך אוכלים, למרות שתפריט צריך להיות מותאם אישית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד