שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    AVITAL
    04/09/2009

שלום לכולם.
    אני בחורה בת 24 וכבר המון שנים אני מנסה כל מיני סוגים של דיאטות (כדורי הרזיה למניהם, דיקור, שומרי משקל וכו') בכולן הצלחתי לאיזה תקופה, אבל תמיד אחרי כמה זמן הייתי נשברת, מרימה ידיים וחוזרת לאכול בגדול. אך התיסכול הגדול שלי הוא שאף פעם לא הצלחתי להגיע ליעד הרצוי מבחינתי ולא משנה מה עשיתי. פשוט כח הרצון שלי לא היה מספיק חזק כדי להתמיד ולהמשיך עד הסוף.....

לפני חצי שנה התחלתי ללכת לחדר כושר ולהתאמן, בהתחלה לא כ"כ שינתי את הרגלי האכילה שלי אך עם הזמן הורדתי את המתוקים והשתדלתי לאכול נכון (שילוב של חלבונים ופחמימה אחרי אימון וכו'), הבעיה שלי שאחרי חצי שנה בחדר כושר (אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע) ירדתי רק 4 קילו, זה נראה לי מאוד לא סביר וזה גם מאוד מייאש ומתסכל אפילו שאני מאוד נהנת באימונים בלי קשר לירידה במשקל.....
    לא יודעת מה לעשות או מה הבעיה.... אני אשמח לשמוע את דעתכם או אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי...
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הי אביטל

ד''ר רוני חרמון
    04/09/2009

חסרים לי הנתונים שלך אבל אוכל ליעץ לך שהדרך שאת עוברת עכשיו טובה מזו שבעבר את חייבת לשפר ולהתאים את התפריטים שלך בצורה מקצועית קחי יעוץ תמשיכי בספורט זה עושה לך טוב מכל הבחינות ותביני שהמשקל זה לא הכל חיטוב הגוף וההיקפים שלך לא פחות חשובים. כשאת מבצעת פ"ג אינטנסיבית מסת השריר שלך גדלה ואת יותר כבדה אבל גופך יותר חטוב. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי מה וכמה את מתאמנת

אהרון
    04/09/2009

לפי התאור שלך התקווה היחידה היא פ"ג יומית אפקטיבית וממושכת. אני מדבר לא רק מתוך נסיון וידע מקצועי אלא ובעיקר מתוך נסיון אישי.
    את לא לבד. כמה שמנים את מכירה שרזו על ידי דיאטה זו או אחרת ונשארו רזים לאורך ימים. אני מכיר פחות מ5%. זכרי שכל דיאטה דלת קלוריות נוספת רק מורידה את קצב חילוף החומרים תוך שכלול מנגנוני החיסכון באנרגיה וגרוע מכול מפחיתה את מסת השרירים שממילא יורדת עם הגיל.
    את עכשיו עושה את הדבר הנכון והיחידי שנותן סיכוי לרזות ולהתמיד וזה בלי לדבר על יתרונות בריאותיים, ושיפור מצב הרוח וההרגשה הכללית.
    את צריכה לדעת שרק פעילות אירובית ממיסה שומן והדגש צריך להיות עליה, לעומת זאת אימוני התנגדות חשובים לחיזוק ושימור מסת השרירים שתשפר גם את הקצב המטבולי הבסיסי שיפחית את סיכויי ההשמנה.
    תהי מודעת שפעילות גופנית אינה מבצע חד עונתי או חד שנתי. היא צריכה להפוך לחלק מאורח החיים שלך לכל החיים. תצטרכי, כנראה, לשנות את סידרי העדיפוית ולעשות את זה על חשבון דברים אחרים.
    אכלי רק ע"פ עקרונות התזונה הנכונה אך אל תרעיבי את עצמך. יחד עם זאת הקפידי לא לקזז את כל מה שאת שורפת בפעילות על ידי אכילה עודפת עד שתשיגי את יעדך.
    ועוד משהו: טוב שמנמן בכושר מרזה רפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אביטל

ד``ר נסטור ליפובצקי
    04/09/2009

על פי מה שאת מספרת, הפעילות הגופנית זה המרכיב שהיה חסר לך כדי לשמור על המשקל. בעיני אין כמעט סיכוי לשמור על ירידה במשקל ללא פ''ג.
    מצד שני מגיעים אלי לטיפול אנשים ששנים עוסקים בפעילות בצורה רצינית ללא תוצאות מובהקות ולאחר שלושה חודשים של יעוץ תזונתי משולב עם הפעילות הגופנית שעשו מקודם, התוצאות מדהימות. כך שבחרת עכשיו בדרך הנכונה, אולי חסר לך יעוץ תזונתי מקצועי יותר.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו