למוניקה עזרה ושאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למוניקה עזרה ושאלות
    ms :)
    06/09/2007

אני עשיתי דיאטה וירדתי 9 קילו בערך הייתי אצל דיאטנית ואני שוקלת 61.3 והגובה שלי 1.68 מעכשיו אני צריכה לשמור על תזונה נכונה בעצם עכשיו אני נכנסת לשלב שבו אני צריכה לשמור ולא להיות בדיאטה...למרות שמה שאכלתי בדיאטה שלי אני אוכלת ביום יום ואני לא רואה את השוני ואני לא יודעת מה לעשות..מה להוסיף בתפריט כי אני אוכלת נכון ואפילו את אמרת שהתפריט שלי מאוזן..

עכשיו התחילה תקופת הלימודים ככה שאני אוכלת דגנים מלאים עם חלב 1% בבוקר שאני קמה בערך ב-7 בבוקר ואחרי זה בבצפר אני רעבה אז נגיד אני לוקחת איתי מלפפון וגזר סנוויץ' מלחם מלא נגיד עם טונה או גבינה, ותפוח ואני חוזרת הבייתה ב-3 ואז אוחרת צהריים שהייתי בדיאטה אכלתי רק ארוחת בוקר שזה דגנים עם חלב 1% בניינים פרי ואז ארוחת צהריים... האם הסנוויץ' והשינוי בארוחות ובזמנים יגרום לי לעלות במשקל..?

הייתי שמחה אם תציעי לי מאכלים שאני יכולה להוסיף לתפריט כי אני בקושי מגיעה ל1000 קלוריות ביום מהסיבה הפשוטה שפשוט אין לי מה לאכול ב-1000 קלוריות אני שבעה ומסופקת וטעים לי ואני לא רעבה..אך למרות זאת לא כדאי להתרגל לאכול כ"כ קצת קלוריות ביום כי אם נגיד עוד תקופה אני אתחיל לאכול טיפה יותר לא בהרבה הגוף ישר יקבל את זה כשינוי גדול ואני אעלה מהר במשקל למרות שהשינוי באוכל לא יהיה גדול..ואולי זה פסיכולוגיה אבל אני מפחדת להוסיף דברים לתפריט כי אז אני חושבת שזה כביכול יותר מידי ואז יש לי מצפון... \=

ועוד דבר...כל כמה זמן את ממליצה ל"צ'פר את עצמך" למשל לאכול גלידה או פיצה..פעם בכמה זמן נגיד שלא ישפיע על המשקל (עלייה במשקל)

תודה :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למוניקה עזרה ושאלות

הוספת תגובה

• שחכתי לציין את הגיל

ms :)
    06/09/2007

אני בת 17 לומדת בי"ב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה ושאלות

מוניקה קרן
    06/09/2007

שלום מרינה,

ברכות על הירידה המצוינת במשקל. כדי לשמור על המשקל החדש, את צריכה למצוא את נקודת האיזון: כמה קלוריות עלייך לאכול כדי לא לעלות במשקל וגם כדי לא להמשיך לרדת.

שמירה על המשקל היא בטווח של פלוס מינוס1 ק"ג.

עלייך לנטר את מה שאת אוכלת ובהדרגה להוסיף מזון לתפריט היומי: עוד כריך, להגדיל את מנת הארוחה המבושלת, עוד פרי, לפעמים עוד גלידה או פיצה. ולבדוק האם את המצליחה לאזן את המשקל.

אין לי תשובות מדויקות לגבי כמות קלוריות. עפ"י "הספר" את אמורה לאכול משהו כמו 1800 קלוריות כדי לשמור על משקלך. אבל בפועל יכול להיות שאת צריכה 2100 ויכול להיות שרק 1600. זה עניין מאוד אישי.

כך גם לגבי התדירות של הגלידה והפיצה. כמובן שלא כדאי להגזים.

אני מאוד ממליצה להתמיד בפעילות גופנית ברוב ימות השבוע. זה תורם מאוד בשמירה על המשקל.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוניקה תודה על העזרה אבל...

מרינה
    07/09/2007

אני לא יודעת איך אני אגיע ל-1500 קלוריות ביום פשוט אין לי מה לאכול בכ"כ הרבה קלוריות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו