שאלה חשובה (בדיקות דם)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה (בדיקות דם)
    שני
    06/09/2009

היי,

לפני כמה ימים עשיתי בדיקות דם ובבדיקה שנקראת - TRIGLYCERIDES יצא לי פלוס (עודף) עם תוצאה של 196.

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה אומר? הבנתי שזה עודף שומנים או פחמימות בדם אבל לא הבנתי איך זה הגיוני בגלל שאני ספורטאית עם משקל תקין (לא יודעת אם זה קשור...)

בכל מקרה תודה,

טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה (בדיקות דם)

הוספת תגובה

• הי שני

ד''ר רוני חרמון
    06/09/2009

תחזרי על הבדיקה לאחר צום של 48 שעות ותפני לרופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריגליצרידים גבוליים, לא בשמיים.

אהרון
    06/09/2009

רצוי להוריד בעיקר אם הLDL גבוה . מספיק צום מקדים של 12 שעות. אפילו המחדרין בין המומחים לא ימליצו על יותר מ-16 שעות.
    משקל תקין וספורט הם גורמים חשובים, אך לא בהכרח מבטיחים רמת טריגלצרידים נמוכה. זה עניין גנטי. לולא הגורמים הנ"ל, הרמה היתה גבוהה יותר.
    תזונה דלת פחמימות, בעיקר פשוטות כולל פירות, תעזור וכמובן הגברת הפעילות האירובית וההרזיה (אם יש עוד מקום).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו