די דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• די דחוף
    חסויה
    07/09/2009

שלום אני בת 16 ושוקלת למיטב ידיעתי 54-55 קילו וגובהי 1.60. לפני כשנתיים ירדתי בצורה דרסטית הפסיק לי המחזור ושבמהלך השנה האחרונה טופלתי והייתי במעק של דיאטנית (הגעתי למשקל הנוכחי ויש מחזור).
    הבעיה היא שאני מרגישה שיש לי ראש שמן , הכוונה שאני מכסיקה את עצמי כל היום באוכל וכשאני חושבת על אוכל אני נהיית רעבה . המעקב שלי הפסיק לפני בערך חודשיים, אין לי משקל בבית כך שאני לא יודעת אם עליתי במשקל או לא אבל אני חושבת שכן.
    אני אוכל המון בין השעות אחת-שתיים עד סביבות ארבע -חמש ואז אני מדלגת על ארות ערב ..... אני לא יודעת מה לעשות כי אני אוכלת הרבה פעמים בלי רעב ואני יודעת את זה גם כשאני אוכלת......
    נ.ב
    אני לרב עושה ספורט פעמים בשבוע אבל הפסקתי ניולי בערך ואני מתכוונת לחזור או החודש הזה או באוקטובר (כמה שיותר מהר זה חסר לי!)
    תודה על התשובה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    די דחוף

הוספת תגובה

• לא רק תזונה

אהרון
    07/09/2009

יש לבחון באמצעות יעוץ את המצב הנפשי שגורם לאכילה כפיתית שבאה כפיצוי לתיסכולים, שיעמום,
    עצבנות וכו".
    בכל מקרה פעילות גופנית יומית, בנוסף ליתרונות בריאותיים, תשפר את מצב הרוח, הבטחון העצמי ותסיח את הדעת מאכילה מיותרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו