בקשר לתמרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לתמרים
    ליאת
    21/09/2009

שלום ושנה טובה

קראתי מחקר שנעשה בארץ לגבי תמרים: אכילת 100 ג' תמרים ביום מסייעת להורדת כולסטרול ואיננה גורמת להשמנה !!!
    אני שואלת אתכם כתזונאים האם זה נראה לכם הגיוני? בייחוד לא מובן לי נושא הסוכר. הסוכר בפרי אינו גורם להשמנה? הייתם ממליצים על זה? (זה נשמע יותר מדי טוב כדי להשתמש בזה, לאכול משהו מתוק וטעים ולא להשמין)

אשמח לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לתמרים

הוספת תגובה

• כל דבר גורם להשמנה

אהרון
    21/09/2009

תלוי כמה אוכלים. ב100 גר תמרים יבשים יש הרבה קלוריות (למעלה מ200, תלוי במידת הייבוש).
    את יכולה לאכול תוך חישוב כמות הקלוריות של התפריט יומי, אבל עבור אותה עלות קלורית הייתי בוחר פירות אחרים. קחי בחשבון שהאינדקס הגליקמי של התמר הוא גבוה במיוחד, דבר שמפחית את משך הרגשת השובע.
    לגבי הכולסטרול, לא אכילת תמרים תביא את הישועה, אבל גם למבצעי המחקרים יש זכות להתפרנס. דבר אחד בטוח: למי שיש רמה גבוה של טריגליצרידים מומלץ להגביל או להמנע מאכילתם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו