מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ לגבי תפריט דיאטהחסויה21/09/2009
אני בת 24.8 שוקלת 64 גובה 1.62 .3 פעמים עיצוב בסטודיו סי +3 פעמים הליכות.
בוקר- 2 פרוסות קל +קוטג' 3% או צפתית 5%+עגבניה+נס קפה עם חלב דל וסוכרזית
ביניים-פרי(אפרסק)
צהריים- 2 פרוסות קל או 5-6 כפות פסטה או פירה או פתיתים+2טבעול לייט או דג בתנור או חזה עוף אפוי+סלט +כף טחינה
ביניים-פרי(אפרסק או 2 תמרים יבשים)
ערב- 2 פרוסות קל +קוטג' 3%+סלט (לפעמים ביצה קשה.)
+נס קפה
לילה-פרי
* כשמתחשק מתוק אז 2-3 בשבוע חטיף אנרגי' בטעם שיבולת שועל ודבש או מצופה מעט שוקולד.
* שותה הרבה מים ,פעם בשבוע מיץ מנגו או תפוזים דיאט,ולצערי מכורה לדיאט קולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט בסדר
אהרון21/09/2009אני בת 24.8 שוקלת 64 גובה 1.62 .3 פעמים עיצוב בסטודיו סי +3 פעמים הליכות.
בוקר- 2 פרוסות קל +קוטג' 3% או צפתית 5%+עגבניה+נס קפה עם חלב דל וסוכרזית
===לחם מקמח מלה
ביניים-פרי(אפרסק)
צהריים- 2 פרוסות קל או 5-6 כפות פסטה או פירה או פתיתים+2טבעול לייט או דג בתנור או חזה עוף אפוי+סלט +כף טחינה
==טבעול בעדיפות נמוכה. דג\עוף ללא כל רוטב. מותר גם חלקי עוף אחרים(אפילו עדיף תזונתית) ללא עור ושומן. מדי פעם יש לוותר על הפחמימות לטובת תוספת סלט.
ביניים-פרי(אפרסק או 2 תמרים יבשים)
ערב- 2 פרוסות קל +קוטג' 3%+סלט (לפעמים ביצה קשה.)
===\סרדינים
+נס קפה
לילה-פרי
* כשמתחשק מתוק אז 2-3 בשבוע חטיף אנרגי' בטעם שיבולת שועל ודבש או מצופה מעט שוקולד.
===בחרי חטיף ללא סוכר ושומן, גם לא מצופה. עדיף שוקולד איכותי בנפרד או במקום
* שותה הרבה מים ,פעם בשבוע מיץ מנגו או תפוזים דיאט,ולצערי מכורה לדיאט קולה.
===כעיקרון מומלץ לשתות רק מים, אבל מדי פעם מותר גם משקאות דייאט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמופנה לאהרון
חסויה22/09/2009היי זו שרית. לגבי התפריט:1.האם 2 תמרים יבשים כמנת פרי זה בסדר?
2. האם להחליף לחם קל למלא? לחם מלא יותר משביע אותי אבל אני חשבתי שבדיאטה עדיף קל.האם אני טועה?
3. אני אוכלת בצהריים פסטה או אורז רגילים,לא מלאים.זה בסדר? כי זה מה שאני מבשלת לבעלי ולי.
4. אם אני רעבה במהלך הערב אני אוכלת כוס חד פעמי של קרנצי'ם (90קלוריות למנה) זה בסדר???
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל יעד
חסויה22/09/2009רציתי לדעת מהו משקל היעד שלי? בת 24.8 גובה 1.61 משקל 64. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמכת סנטימטר?
אהרון22/09/200952 ק"ג, (+ או - בהתאם למבנה), אבל כל ירידה מתחת ל60, מבורכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמופנה לאהרון
חסויה22/09/2009אני זוכרת שמדדתי גובה ממזמן והייתי 1.64 לאחרונה הלכתי לרופאת משפחה והיא מדדה אותי ואני
1.61 . 52 זה לא נמוך מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אידאלי, אם המבנה בינוני
אהרון22/09/2009אבל מדד יותר רלוונטי הוא אחוז השומן. הטווח התקין לנשים 15-25 וכמובן צריך לשאוף אל האמצע.
עדיין מוקדם להתעסק בסוגיה הזאת, זה לא קל להגיע לשם ולשמור. קודם רדי אל מתחת ל60.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לשרית
אהרון22/09/2009היי זו שרית. לגבי התפריט:1.האם 2 תמרים יבשים כמנת פרי זה בסדר?
===כן, אבל כדאי לגוון בגלל אינדקס גליקמי גבוה מאוד.
2. האם להחליף לחם קל למלא? לחם מלא יותר משביע אותי אבל אני חשבתי שבדיאטה עדיף קל.האם אני טועה?
====זה מה שעניתי לך
דיאטת לחם? שרית
13.09.09 09:10
5 פרוסות קל = 3 רגיל (בערך) אהרון
13.09.09 11:43
הרעיון של לחם קל הוא הגדלת שטח המריחה והאפקט הפסיכו-וויזואלי ,אבל מה שקובע הוא מספר הקלוריות הכולל בחישוב יומי או פר ארוחה. אכלי ע"פ ההעדפה שלך בתנאי שתשארי במסגרת הקלורית.
3. אני אוכלת בצהריים פסטה או אורז רגילים,לא מלאים.זה בסדר? כי זה מה שאני מבשלת לבעלי ולי.
===הערך התזונתי של הפחמימות ה"מלוטשות" דל למדי. הפחמימות המלאות מלבד ערכן התזונתי,
גם משביעות יותר ולזמן ממושך עבור אותו ערך קלורי. טוב תעשי לחנך גם את בעלך לתזונה נכונה גם אם הוא לא מעוניין בהרזיה
4. אם אני רעבה במהלך הערב אני אוכלת כוס חד פעמי של קרנצי'ם (90קלוריות למנה) זה בסדר???
===לא ממש. זה מאכל מעובד המכיל סוכר ותוספות אחרות לא מומלצות. עדיף, למשל להכין דייסת
שיבולת שועל מבושלת או לא. יותר בריא ויותר משביע. גם פופקורן ללא שמן היא אופציה טובה.
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)