טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם . אני בת 15 וחצי ומאז ומתמיד אני שומרת על תזונה נכונה ומבוקרת. בזמן החופש הגדול כמעט ולא אכלתי ארוחות מסודרות,אבל לא הייתי אוכלת מתוקים ודברים משמינים אלא פרי פה,חטיף אנרגיה,הייתי אוכלת יותר בארוחה אחת ומקזזת בשניה וכן הלאה. הייתי בטוחה שכשאני אחזור לבית הספר אני אתרגל לאכול בצורה מאוזנת כמו לפני החופשה אבל טעיתי. עד שאני מגיעה הביתה הכל בסדר, אני אוכלת את מה שאני צריכה לאכול אבל כאשר אני בבית התופעה של אכילת הדברים הקטנים כל שעה שעתיים נמשכת ואני לא יודעת מה לעשות. לא עליתי במשקל כי אני אוכלת בסה"כ דברים לא משמינים ועוסקת בפעילות גופנית 4 פעמים בשבוע, אבל הסיטואציה הממושכת הזאת מאוד מציקה לי ואני לא יודעת מה לעשות. חשוב לציין שכאשר אני עוסקת במשהו או נמצאת עם אנשים זה לא קורה. מקווה שתצליחו לעזור לי,שיהיה חג שמח :] תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין שום בעיה שתאכלי משהו קטן ובריא כל שעתיים. זה אפילו עדיף על פני ארוחה גדולה, ומגביר את המטבוליזם. אם את לא משמינה אז כנראה שגם צריכת הקלוריות אינה מוגזמת. בדקי אם את אוכלת מתוך "שעמום" או מתוך "רעב". כמובן שהרגל של אכילה משעמום הוא הרגל לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני חושבת שאני אוכלת מתוך שיעמום אפילו שתמיד שאני "מנשנשת" אני לוקחת דברים דיאטטים ובריאים אני מפחדת שזה יהפטך להרגל ויגרום לי להשמנה בעתיד. יש משהו לעשות? תודה (:
בהחלט. תעשי רישום יומי של כל מה שאת עומדת לנשנש כל פעם - לפני שאת מנשנשת אותו. כך גם "תחסכי" אולי חלק מהדברים משום שתהיי יותר מודעת לאכילה, וגם תקבלי מושג אם את חורגת מידי או במידת הסביר.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד