טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מזמן לא הייתי פה מה שלומך? אז ככה אני הצלחתי להשיל ממשקלי עד עכשיו 14 קילו ונשארו לי עוד 13 הבעיה היא שאני תקועה על אותו משקל כבר איזה חודשיים לא שיניתי ממש מהתפריט ואני ממשיכהללכת הליכות מהירות (משלבת בהם גם ריצה ) במשך שעה 3-4 פעמים בשבוע ואני צורכת כ1200 קלוריות ביום השאלה היא האם אני צריכה לצרוך עוד פחות קלוריות כדי לחדש את הירידה או להמשיך כרגיל ולחכות בסבלנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צריך לראות את חצי הכוס המלאה. קודם כול טוב שאת שומרת. בשום אופן אין להוריד את ההיקף הקלורי אבל אם תוכלי לבצע יותר פ"ג, בטוח יעזור. אני לא זוכר את התפריט שלך, אבל אולי יש מקום להגדיל את החלק החלבוני על חשבון פחמימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לך התפריט הוא : בוקר -2 פרוסות לחם מלא לא דיאט + גבינה (2כפות) וירקות לפמים גם ביצה או יוגורט רזה נס קפה חלב רזה צהריים - חזה עוף + דלעת צלויה בתנור עם תבלינים +כפית שמן זית או ריסוס שמן+ סלט חסה או כרע עוף בלי עור עם סלט או 2 פרוסות לחם מלא+ מריחת טחינה או חרדל+ 2,3 פרוסות פסטרמה דל שומן (יודעת שאתה לא ממליץ אבל מה אני יעשה קשה להפטר מכל ההרגלים) עם צלחת ירקות פחות או יותר זה תפריט צהריים ( לפעמים ליד מנת הבשר חצי כוס אורז או תפו"א בינוני תלוי מה בא לי אחה"צ לפעמים פרי אבל לא תמיד בא לי אז לפעמים אני אוכלת 2 פתית עם טחינה וחמוץ למשל
ערב- טוסט לחם מלא +גבינ"צ 9% פרוסה עם כף קטשופ או כריך עם ביצה כמובן רק אם לא אכלתי בבוקר ירקות + כפית שמן זית ו2 כפות גבינה רזה לקינוח נס חלב רזה. מה אתה חושב?
בוקר -2 פרוסות לחם מלא לא דיאט + גבינה (2כפות) וירקות לפמים גם ביצה או יוגורט רזה ==רק פרוסה. גביע שלם 3% או חצי גביע + ביצה נס קפה חלב רזה ==בלי סוכר ומעט חלב 1% צהריים - חזה עוף + דלעת צלויה בתנור עם תבלינים +כפית שמן זית או ריסוס שמן+ סלט חסה או כרע עוף בלי עור עם סלט או 2 פרוסות לחם מלא+ מריחת טחינה או חרדל+ 2,3 פרוסות פסטרמה דל שומן (יודעת שאתה לא ממליץ אבל מה אני יעשה קשה להפטר מכל ההרגלים) עם צלחת ירקות פחות או יותר זה תפריט צהריים ( לפעמים ליד מנת הבשר חצי כוס אורז או תפו"א בינוני תלוי מה בא לי ===תמיד סלט. וותרי על לחם\אורז\תפו"א, אפשר להגדיל קצת את מנת הבשר (לא חובה) אחה"צ לפעמים פרי אבל לא תמיד בא לי אז לפעמים אני אוכלת 2 פתית עם טחינה וחמוץ למשל ====במקום פתית - יוגורט
ערב- טוסט לחם מלא +גבינ"צ 9% פרוסה עם כף קטשופ או כריך עם ביצה כמובן רק אם לא אכלתי בבוקר ירקות + כפית שמן זית ו2 כפות גבינה רזה לקינוח נס חלב רזה. ==רק פרוסת לחם, גבינ"צ 5%, בלי קטשופ. גווני גבינה עם סרדינים אחרי סינון השמן (במקרה הזה אל תוסיפי שמן לסלט) מה אתה חושב?
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד