ספורט וזמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט וזמן
    ....
    12/09/2007

אני בדיאטה ומנסה לעמוד בה.. אבל אני לומדת וכל יום יש לי לוח זמנים עמוס... ככה שיוצא לי שאין לי זמן לעסוק בפעילות גופנית.. וגם אם יוצא שיש לי זמן אז אין לי עם מי ללכת..
    אבל השאלה שלי היא יש משו לעשות עם זה שאין לי זמן לעסוק בספורט מלבד פעמיים בשבוע של שיעורי ספורט בבית-ספר [45 דק']?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט וזמן

הוספת תגובה

• זמן

מוניקה קרן
    15/09/2007

שלום,

פינוי זמן לפעילות גופנית היא עניין של סדר עדיפויות. זה חשוב וחיוני, ולכן צריך לפנות בשביל זה זמן. למשל, לקצץ בזמן הצפיה בטלוויזיה.

ניתן לבצע גם פעילות בבית עם תכניות פעילות גופנית. או לבנות מדרגה, לקחת למשל 2 ספרים מאוד גדולים ולעלות ולרדת במשך חצי שעה למשל (מומלץ לשלב עם מוסיקה ברקע). אפשר כמובן גם ללכת לבד...

כדאי באופן כללי לחיות אורח חיים פעלתני יותר: ללכת יותר ברגל, במקום לנסוע באוטובוס/מכונית, לעלות במדרגות במקום במעלית, להתנדב להוריד את האשפה, לטייל עם הכלב, וכד'.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו