חילוף חומרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חילוף חומרים
    ורד
    08/10/2009

אם במשך בתוקפה אכלתי פחות מ800 קל' ליום, כלומר, החילוף חומרים שלי (מן הסתם) נחלש. ועכשיו לאט לאט אני חוזרת לאכול רגיל וגם צריכה לעלות במשקל, ולכן אני על תפריט של 2200 (תפריט עלייה) לפני שאכלתי מעט חילוף החומרים שלי היה מעולה. האם כשהכל יגמר חילוף החומרים שלי יחזור לעצמו לגמרי (כלומר, לפני שהתחלתי לאכול פחות) ויהיה טוב ומהיר כמו שהיה או שבגלל הנזק שכנראה גרמתי לעצמי הוא יחזור להיות ממוצע ולא יותר??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חילוף חומרים

הוספת תגובה

• ורד

ד``ר נסטור ליפובצקי
    09/10/2009

מחקרים מראים שבסופו של דבר, חילוף חומרים יחזור לקדמותו. אבל הערה, אם אדם חוזר על דיטאות דרסטיות וירידה במשקל לא נכונה, ושוב עולה וכך עלה, ז.א. ירידה שבחלקה הגדול היא ירידה של שריר, עם הזמן יהיה בגוף פחות ופחות שריר ויותר שומן ואז חילוף החומרים עשוי להשתנות לרעה.

אז תשתדלי מעתה לא להעניש את גופך סתם.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה..

ורד
    09/10/2009

תודה רבה! רק רציתי לדעת, כמה קלוריות לפי דעתך יכיל תפריט השמירה שלי, בהנחה וחילוף החומרים שלי יחזור להיות טוב כשהיה, ושעכשיו אני אוכלת בערך 2200 ובקושי עולה..
    אני בת 14.5 שוקלת 46 על 1.60.
    ושוב, תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו