טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 23 ובמשקל תקין. 1. אני מחפשת ארוחת ערב שתסגור לי את היום ושיהיה לה טעם מתקתק..אז מצאתי לי מין ארוחת ערב כזו שכוללת יוגורט נקי 3% שאני שמה בפנים בוטנים חתוכים ומעל סירופ סילאן שלמיטב הבנתי בריא יותר מכל הסירופים האחרים. האם ארוחה כזו נחשבת מזינה?האם היא עוברת את רף הקלוריות המומלץ לארוחת ערב? ודבר שני, לאחרונה התחלתי טיפול נגד חרדת טיסות עם תרופה בשם ציפרלקס.שמתי לב שמאז שאני לוקחת אותה אני פשוט לא מפסיקה לנשנש. יש לכם איזשהו טיפ שיכול לעזור לי עם בעיית הנשנושים? בכוונה כתבתי על התרופה שתדעו שהנשנושים זה לא בשליטתי אלא כתוצאה מהתרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ארוחת ערב צריכה להתאים אישית לכל אחד בהתחשב בצריכת הקלוריות היומית של כל אחד ובצרכים המיוחדים של גופו כך שלשאלתך הראשונה אין לי מענה ואת צריכה לתכנן את האוכל כך שיתאים לצרכים שלך. בקשר לשאלת הנשנושים כן התרופה יכולה לגרום לתאבון והפיתרון הוא לנשנש דברים דלי קלוריות כמו ירקות למשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים