2 שאלות חשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות חשובות
    אלין
    12/10/2009

שלום רב,
    אני בת 23 ובמשקל תקין.
    1. אני מחפשת ארוחת ערב שתסגור לי את היום ושיהיה לה טעם מתקתק..אז מצאתי לי מין ארוחת ערב כזו שכוללת יוגורט נקי 3% שאני שמה בפנים בוטנים חתוכים ומעל סירופ סילאן שלמיטב הבנתי בריא יותר מכל הסירופים האחרים.
    האם ארוחה כזו נחשבת מזינה?האם היא עוברת את רף הקלוריות המומלץ לארוחת ערב?
    ודבר שני, לאחרונה התחלתי טיפול נגד חרדת טיסות עם תרופה בשם ציפרלקס.שמתי לב שמאז שאני לוקחת אותה אני פשוט לא מפסיקה לנשנש. יש לכם איזשהו טיפ שיכול לעזור לי עם בעיית הנשנושים? בכוונה כתבתי על התרופה שתדעו שהנשנושים זה לא בשליטתי אלא כתוצאה מהתרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות חשובות

הוספת תגובה

• הי ענת

ד''ר רוני חרמון
    12/10/2009

ארוחת ערב צריכה להתאים אישית לכל אחד בהתחשב בצריכת הקלוריות היומית של כל אחד ובצרכים המיוחדים של גופו כך שלשאלתך הראשונה אין לי מענה ואת צריכה לתכנן את האוכל כך שיתאים לצרכים שלך.
    בקשר לשאלת הנשנושים כן התרופה יכולה לגרום לתאבון והפיתרון הוא לנשנש דברים דלי קלוריות כמו ירקות למשל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו