ירידה במשקל במהלך אימונים גופניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל במהלך אימונים גופניים
    עדי
    15/10/2009

אני אמא לילדה בת שנתיים ומתאמנת בחדר הכושר מזה שנה וחצי, שלושה ימים בשבוע אימונים אנארוביים בלבד. במהלך אימונים אלה התחזק וחוטב מאוד פלג גופי העליון. התחלתי להתאמן במשקל 50 ק"ג, גובהי 1.60מ'. במהלך תקופה זו עליתי 5ק"ג מבלי שינוי כלשהו בדיאטה.
    מאחר והבגדים שלבשתי קודם אינם עולים עלי עוד באופן פרדוכסלי לחלוטין, אני מנסה לשוב ולרדת במשקל והוספתי אימוני פילאטיס מכשירים כשלוש פעמים בשבוע, הליכה/ריצה של חצי שעה כפעמיים בשבוע והורדתי את האימונים בחדר הכושר לפעם-פעמיים בשבוע בלבד. כמו כן התחלתי בדיאטה של אכילת מנות קטנות בכל שעתיים.
    וכעת לשאלותי?
    1. האם העליה במשקל נגרמה בגלל עליה במסת השריר?
    2. מדוע התרחבתי בירכיים?
    3. האם אצליח לרדת במשקל כך ולחטב עוד את פלג הגוף התחתון שלי שמסרב להתמצק?
    4. האם הדיאטה הזו נכונה?

אשמח לתשובה שתסייע לי לצאת מתסכולי (הכה נשי :))

רב תודות,
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התכוונת לעליה במשקל

אהרון רזון
    16/10/2009

1. בהיותך אישה ובהתחשב בנתונים, עליה של 5 ק"ג במסת השרירים (10% ממשקל הגוף) איננה אפשרית באותו פרק זמן וללא תוספים מיועדים למקצוענים והיקף פעילות בהתאם.
    2. בגלל השמנה.
    3. פילאטיס היא פעילות מצוינת שמחזקת את השרירים בעיקר במרכז הגוף ומשפרת את הגמישות אבל איננה ממיסה שומן. רק פעילות אירובית מורידה את אחוז השומן באופן משמעותי. חצי שעה פעמיים בשבוע אינו מספיק. בשביל תוצאות מוחשיות צריך לפחות שעה ביום.
    4. איזו דיאטה? מה היא מכילה וכמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו