טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בזמן האחרון התפתחה שיטה של אומגה 3 מהמרווה ומנסים לשווק אותה ממש חזק מה אתה יכול להגיד לי על האומגה מהמרווה? האם היא יותר כדאית מהדגים? כדי לקבל את כמות האומגה ה3 הרצויה צריך לאכול לפחות 18 אגוזי מלך ביום או לאכול 4-5 מנות סלמון\טונה בשבוע. כמה האומגה בטונה שבקופסאות הקטנות האלה מספיקה לתצרוכת היומית המומלצת , כך אקבל את הכמות שצריך לקבל ביום?
חשבתי לחלק 4 ימים לאכול מנת טונה ו3 ימים לאכול 18 אגוזי מלך שאני יודעת שהם משמינים , אבל אני לא ממש דואגת להשמנה אשמח לקבל תשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פעמיים שבוע סלמון טרי (עדיף בריאותית על שימורי טונה) ועוד פעם טונה, יספק מספיק אומגה3. בלי קשר לאומגה3 זה בריא לאכול דגים טריים איכותיים כמה פעמים בשבוע. גם זרעי פשתן (חייבים לטחון) עשירים מאוד באומגה3 צמחי, כמו כן האגוזים, (גם אם אינך דואגת להשמנה 18 ביום זה קצת הרבה) לא במקום דג, אלא בנוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני יודעת שלא כדאי לתת את זה לילדות קטנות כי זה גורם להתפתחות מהירה של הגוף עד איזה גיל זה משפיע? אם הייתי יודעת הייתי אוכלת את זה כדי שיהיה לי גוף יותר מפותח חחחחח אני צוחקת
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים