אומגה 3 ממרווה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3 ממרווה
    מתולתלת
    17/10/2009

בזמן האחרון התפתחה שיטה של אומגה 3 מהמרווה ומנסים לשווק אותה ממש חזק
    מה אתה יכול להגיד לי על האומגה מהמרווה?
    האם היא יותר כדאית מהדגים?
    כדי לקבל את כמות האומגה ה3 הרצויה צריך לאכול לפחות 18 אגוזי מלך ביום או לאכול 4-5 מנות סלמון\טונה בשבוע.
    כמה האומגה בטונה שבקופסאות הקטנות האלה מספיקה לתצרוכת היומית המומלצת , כך אקבל את הכמות שצריך לקבל ביום?

חשבתי לחלק 4 ימים לאכול מנת טונה ו3 ימים לאכול 18 אגוזי מלך שאני יודעת שהם משמינים , אבל אני לא ממש דואגת להשמנה
    אשמח לקבל תשונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3 ממרווה

הוספת תגובה

• מרווה אינו מקור רציני

אהרון רזון
    18/10/2009

פעמיים שבוע סלמון טרי (עדיף בריאותית על שימורי טונה) ועוד פעם טונה, יספק מספיק אומגה3. בלי קשר לאומגה3 זה בריא לאכול דגים טריים איכותיים כמה פעמים בשבוע. גם זרעי פשתן (חייבים לטחון) עשירים מאוד באומגה3 צמחי, כמו כן האגוזים, (גם אם אינך דואגת להשמנה 18 ביום זה קצת הרבה) לא במקום דג, אלא בנוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהה בקשר לפשתן

מתולתלת
    18/10/2009

אני יודעת שלא כדאי לתת את זה לילדות קטנות כי זה גורם להתפתחות מהירה של הגוף
    עד איזה גיל זה משפיע?
    אם הייתי יודעת הייתי אוכלת את זה כדי שיהיה לי גוף יותר מפותח חחחחח אני צוחקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפית אחת ביום לא יכולה להזיק

אהרון רזון
    18/10/2009

אבל אם אוכלים מספיק דגים, הפשתן אינו הכרחי. האומגה 3 שבדגים יותר איכותית מאשר הצמחונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו