אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי לידה
    אמאלה
    21/10/2009

שלום,

בהריוני העליתי כמעט 30 קילו...שקלתי בתחילתו 61 (שזה היה גם בתהליך של עלייה ממשקל 55)והגעתי כמעט ל90. הייתה לי רעלת הריון אז לא ברור מה מהמשקל היה נוזלים אבל אין ספק שהיתה ירידה משמעותית.

כיום אני 5 חודשים לאחר הלידה ושוקלת 68-69.

אני כל כך רוצה להוריד את המשקל העודף, אבל אני עדיין מניקה ומפחדת לפגוע בתינוקי היקר.

הייתי רוצה לדעת תפריט שאני כן יכולה לאכול כרגע ואז לראות כמה אני רחוקה ממנו אם בכלל (כי אני די מנסה לא להפריז..)

עזרו לי!!!! להתמודד עם סימני המתיחה הזוועתיים שיצאו לי בכל הגוף זה גם ככה מאוד מאוד קשה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי לידה

הוספת תגובה

• גובהי 1.62

אמאלה
    21/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשאר לך עודף סביר

אהרון רזון
    21/10/2009

אין סיבה להלחץ. 5 חודשים זה לא הרבה זמן וזה סביר לחזור למשקל שלפני הלידה תוך פרק זמן של עד שנה, אם כי יש שחוזרות יותר מהר. את לא צריכה לאכול "בשביל שניים",
    אבל גם לא לפצוח בדיאטה דלת קלוריות בשלב זה. מומלץ לוותר על דברי מתיקה ומאפה, מאכלים שמנים ומטוגנים ולהפחית פחמימות.
    את צריכה להשתדל למצוא את הזמן, רצוי כל יום, לפעילות גופנית. אפילו הליכה יחסית מהירה עם העגלה תתרום.
    לא נהוג להציע תפריט (לא חסרים בכל מני מקומות ברשת), אבל אוכל לראות מה אפשר לשפר במה שאת אוכלת עכשיו, אם תפרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה,

אמאלה
    22/10/2009

ועל הנכונות לעזור

קשה לי להגיד תפריט כי זה די משתנה

בגדול אני אוכלת בבוקר 2 פרוסות עם חומוס או גרנולה של "מרמולייט" עם יוגורט עיזים 3%

בראנץ' לא תמיד,

צהריים בד"כ עוף / הודו עם אורז לבן או תפוחי אדמה

בערב ביצים + ירקות + לחם +קוטג'

זה באופן עקרוני, אבל כמובן שיש נשנושים שקשה לי לחשוב עליהם עכשיו, לפעמים אני ממש רעבה בערב המאוחר או בבוקר, אני יכולה לצאת לטיול עם העגלה ולקנות לי דברים..

אוף קשה לי להגיד!

אני רק יודעת שאיכ/שהו שהיה שבוע שיחסית שמרתי דווקא עליתי, ושהיה שבוע שלא שמרתי איכשהו ירדתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי שאת מפריזה

אהרון רזון
    22/10/2009

בגדול אני אוכלת בבוקר 2 פרוסות עם חומוס או גרנולה של "מרמולייט" עם יוגורט עיזים 3%
    === רק פרוסה או 2 פרוסות לחם קל (תמיד מלא). גם פילפל אדום
    בראנץ' לא תמיד,
    ===מומלץ ביניים פרי או יוגורט אם לא אכלת בבוקר.

צהריים בד"כ עוף / הודו עם אורז לבן או תפוחי אדמה
    ===בלי עור ושומן. רק אורז מלא. מומלץ מדי פעם להחליף בירקות מבושלים או לוותר. תמיד סלט ירקות
    ====ביניים: פרי
    בערב ביצים + ירקות + לחם +קוטג'
    ===לא ביצים אלא ביצה. לגוון בקופסת סרדינים. קוטג' 3%

זה באופן עקרוני, אבל כמובן שיש נשנושים שקשה לי לחשוב עליהם עכשיו, לפעמים אני ממש רעבה
    ====אפשר לנשנש ירקות חופשי. אם תוסיפי פעמיים ביניים תהי פחות רעבה.
    בערב המאוחר או בבוקר, אני יכולה לצאת לטיול עם העגלה ולקנות לי דברים..

אוף קשה לי להגיד!

אני רק יודעת שאיכ/שהו שהיה שבוע שיחסית שמרתי דווקא עליתי, ושהיה שבוע שלא שמרתי איכשהו ירדתי
    ===זה גם עניין של תנודות בשמירת\שיחרור נוזלים ושריפת אנרגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו