טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 27,מעוניינת לפצוח בדיאטה קלה (הורדה של לא יותר מחמישה ק"ג) אך הבעיה היא שאיני אוכלת ירקות חיים מאז ומתמיד (ללא עגבניה, מלפפון, בצל, פלפל, גמבה וכו'). יש לציין כי הסיבה לכך אינה בריאותית,אני פשוט נגעלת מירקות. לפני כמה שנים הייתי אצל דיאטנית והיא אמרה שהיא לא יכולה לעזור לי מאחר ואני לא אוכלת ירקות. השאלה שלי היא האם זה אפשרי להרכיב תפריט דיאטטי ללא ירקות? (יש לציין כי פירות וירקות מאודים אני כן מוכנה לאכול). האם יש טעם שאפנה שוב לדיאטנית על מנת שתרכיב לי תפריט??
תודה רבה,
סיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שמוכנה לטפל רק בתנאים " דה לוקס? הדחיה שלך לירקות חיים היא עובדה קיימת (וזה חבל), אבל עדיין זה לא אומר שאין סיכוי לרזות. על ידי אידוי נכון של ירקות, בעיקר אם שותים גם את הנוזל, שומרים על רוב הערך התזונתי , למעט וויטמין C שאת יכולה לקבל מספיק מפירות טריים. יש הרבה בגויבה, קיווי, פרי הדר, תות שדה ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד