על מי הייתם ממליצים לי כתזונאי טוב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על מי הייתם ממליצים לי כתזונאי טוב?
    גילי
    24/10/2009

שלום רב,

על מי הייתם ממליצים לי כתזונאי טוב?

תראו אני סובל בבעיית יתר לחץ דם והשמנה באיזור הבטן!

לפני בירורים שערכתי ראיתי אודות מספר תזונאים (אשר גם מטפלים בבעיות רפואיות),

* גיל גרנות - שפגישות היעוץ הכי זולות. אך אולי הדבר קשור לכך שהוא לא בדיוק תזונאי, כלומר תזונאי ללא תעודה רישמית (תעודה שרכש מרשת האינטרנט).

* יאיר להב - תזונאי לפי הביקורות טוב מאוד! אך בכל בדיקת אחוזי שומן (עולה 150 ש"ח) בנוסף לתשלום בעבור הפגישות יעוץ.

* קובי עזרא - אחד התזונאי הטובים הטובים ביותר (לפי דבריהם של חברים שלי שהיו אצלו בקליניקה). מה גם שיש לקובי עזרא הרבה מאמרים בעשרות אתרים ברחבי האינטרנט ובעיתונות הכתובה. (פשוט הקלדתי "קובי עזרא" בגוגל ובום מיליוני מאמרים שלו נחתו עליי)...

* הראל אורן - תזונאי שטוען שלפי השיטה שלו מובטח לי שאני יורד 10 אחוזי שומן במהלך 4-5 שבועות. (למרות כי הבנתי שהשיטות שלו לא יעילות - לדיברי באתר ישראל-דובי).

אוקיי עד כאן הסקר המקיף שערכתי

אודה לכם אם יש למשהוא מה להוסיף

ולמי עלי לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גילי

ד``ר נסטור ליפובצקי
    24/10/2009

שלום גילי,
    אני יכול לעזור לך. תכנסי לאתר שלי.

בהצלחה בכל מקרה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו