טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תראו אני סובל בבעיית יתר לחץ דם והשמנה באיזור הבטן!
לפני בירורים שערכתי ראיתי אודות מספר תזונאים (אשר גם מטפלים בבעיות רפואיות),
* גיל גרנות - שפגישות היעוץ הכי זולות. אך אולי הדבר קשור לכך שהוא לא בדיוק תזונאי, כלומר תזונאי ללא תעודה רישמית (תעודה שרכש מרשת האינטרנט).
* יאיר להב - תזונאי לפי הביקורות טוב מאוד! אך בכל בדיקת אחוזי שומן (עולה 150 ש"ח) בנוסף לתשלום בעבור הפגישות יעוץ.
* קובי עזרא - אחד התזונאי הטובים הטובים ביותר (לפי דבריהם של חברים שלי שהיו אצלו בקליניקה). מה גם שיש לקובי עזרא הרבה מאמרים בעשרות אתרים ברחבי האינטרנט ובעיתונות הכתובה. (פשוט הקלדתי "קובי עזרא" בגוגל ובום מיליוני מאמרים שלו נחתו עליי)...
* הראל אורן - תזונאי שטוען שלפי השיטה שלו מובטח לי שאני יורד 10 אחוזי שומן במהלך 4-5 שבועות. (למרות כי הבנתי שהשיטות שלו לא יעילות - לדיברי באתר ישראל-דובי).
אוקיי עד כאן הסקר המקיף שערכתי
אודה לכם אם יש למשהוא מה להוסיף
ולמי עלי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים